Hyppää sisältöön

VARSAKUNKKU STARTTASI VIRALLISESTI

Uusi suomenhevosten kasvattajakilpailu, Varsakunkku, on ponkaistu virallisesti käyntiin. Kuopion, Seinäjoen ja Mikkelin raviratayhteisöt ovat perustaneet maaliskuun lopulla Varsakunkku-nimisen yhdistyksen, joka on aloittanut toimet kilpailun markkinoimiseksi ja ennakkomaksujen keräämiseksi sekä oriin- että varsanomistajilta. Yhdistys on avoin vielä muillekin jäsenille.

Jo tänä vuonna ajetaan Varsakunkku-nimikilpailut 3-, 4- ja 5-vuotiaille 5.000-10.000€:n ykköspalkinnoilla. Järjestäjät uskovat kilpailun suosioon ja ykköspalkintojen nousevan suurkilpailutasoon 2-3 vuoden sisällä. - Yli 30.000€:n ykköspalkinnosta ajetaan 5-vuotialla jo vuonna 2021, uskoo kilpailun puuhamiehiin lukeutuva Terho Rautiainen.

Oriinomistajien ensimmäiset ja 5-vuotiaiden tämän vuoden osallistumismaksut erääntyvät huhtikuun lopussa ja maksulaput ovat lähdössä piakkoin. Muiden ikäluokkien maksuerä siirtyy aloitusvuonna poikkeuksellisesti kesäkuulle.

Varsakunkku-yhdistyksen hallitukseen ovat perustajayhteisöt nimenneet Marita Huttusen, Juha Lyyskin ja Kari Tiaisen. Hallitukseen on kutsuttu SHKL:n toiminnanjohtaja Mitja Nummenmaan ja Terho Rautiaisen. Antti Karhila hoitaa kilpailusarjan käytännön asioita.

lisätiedot: 

Kari Tiainen, p. 0500 493 760

Antti Karhila, p. 050 482 11 03