Hyppää sisältöön

Varsahuutokauppa jatkuu verkossa

Jos Ypäjän Varsahuutokauppa meni sivu suun, ei hätä ole tämän näköinen! Myymättä jääneitä varsoja on edelleen kaupan, ja huutokauppa jatkuu nyt verkossa perjantaista 25.9 alkaen.

Grainfield Zeus kuva juho hämäläinen
Huutokauppa on parasta paikan päällä - ja helpointa omalta kotisohvalta. Grainfield Zeus Ypäjän Varsahuutokaupassa. Kuva: Juho Hämäläinen
 

Poikkeusajat vaativat poikkeusjärjestelyjä myös Starinita Oy:n Varsahuutokaupan järjestelyissä. Vaikka moni erittäin mielenkiintoinen varsa löysi ostajansa, ja esimerkiksi uudet Ravikimpat rakentuivat ennätystahtiin, moni laatuvarsa jäi edelleen odottamaan ostajaansa.

”Pyrimme palvelemaan Varsahuutokauppa-asiakkaita mahdollisimman kattavasti poikkeusoloista huolimatta, esimerkiksi tilaisuuden live-streamauksella. Turvallisuusnäkökohtien takia paikalla olevan yleisön määrää oli kuitenkin rajoitettava, ja tilaisuuden korkeahko pääsymaksu karsi varmasti kiinnostuneita”, puntaroi Starinita Oy:n toimitusjohtaja Mitja Nummenmaa.

Jotta loputkin tämänvuotiset huutokauppavarsat löytävät uudet omistajansa, Starinitan hallitus järjestää ns. Second Chance -huutokaupan niille kasvattajille, joilta varsa jäi myymättä tapahtumassa. Huutokauppa järjestetään perjantaina 25.9. klo 16.00 alkaen ja päättyy myyntikohteiden osalta portaittain pe 2.10. klo 18.00 - 21.00 välisenä aikana. Huutokauppaan otetaan normaalein internethuutokauppaehdoin myös muita myytäviä hevosia. Myyjät saavat itse päättää kohteiden pohjahinnat. Hinnat sisältävät alvin, mikäli myyjä on alv-velvollinen ja korotukset tapahtuvat minimissään 50 € suuruisina. Myytävistä varsoista on kattavasti tietoa saatavilla.

Starinitan internethuutokauppa toimii osoitteessa auction.hevoshuutokaupat.fi. Lisätietoa huutokaupan ehdoista sekä ilmoittamislomake löytyy osoitteesta https://www.hevoshuutokaupat.fi/internethuutokauppa/

Lisätietoja nettihuutokaupasta.

FB: https://www.facebook.com/shklnet/posts/3636816939672761

Twitter: https://twitter.com/shklnet/status/1308336527374721025

IG: https://www.instagram.com/p/CFb0vKmHkJj/