Hyppää sisältöön

Unelmien liikuntapäivä kutsuu mukaan myös hevosalan yritykset ja yhteisöt

Suomen Olympiakomitean koordinoima Unelmien liikuntapäivä järjestetään tänä vuonna 10. toukokuuta. Päivä kokoaa samalle tapahtumakartalle useita erilaisia liikuntatapahtumia. Suomen Hippos kannustaa myös hevosalan yhteisöjä ja yrityksiä ilmoittamaan oman tapahtumansa mukaan Unelmien liikuntapäivän ohjelmistoon.

ULP 1080 1080 painokelpoinen

Unelmien liikuntapäivä järjestetään tänä vuonna jo neljättä kertaa. Aiempina vuosina mukana on ollut satoja tapahtumia, joissa on liikutettu yli 100 000 suomalaista joka vuosi.

Olympiakomitean koordinoimalla Unelmien liikuntapäivä -verkkosivustolla kuvaillaan, että päivä on kaikkien yhteinen juhla, johon kaikki on kutsuttu järjestämään liikuntatapahtumia ja kokeilemaan uusia tapoja liikkuja.

Päivä voi tarkoittaa esimerkiksi avoimia harjoituksia, pihaleikkejä, kävelykokouksia, taukojumppaa, pyörälenkkejä ja lajikokeiluja. Hevosalalla Unelmien liikuntapäivän voi linkittää osaksi esimerkiksi tallin avoimien ovien päivää.

Unelmien liikuntapäivä -tapahtuman järjestäminen on helppoa! Ideoi tapahtuma, ilmoita se mukaan Suomen Olympiakomitean koordinoimalle tapahtumakartalle ja kerro tapahtumastasi muille.

Mukaan ilmoitettuja tapahtumia voit selata täältä. Lisätietoa Unelmien liikuntapäivästä löydät osoitteesta unelmienliikuntapaiva.fi.