Hyppää sisältöön

Tuo ystäväsi raveihin ja voita upeita palkintoja!

Ystävä raveihin –teemaviikko järjestetään raviradoilla kolmannen kerran. Tempaus haastaa raveista innostuneet ottamaan ystävänsä mukaan raveihin. Mukana ovat kaikki ystävänpäiväviikolla raveja järjestävät raviradat. Ystävä raveihin starttaa Kouvolan ja Kaustisen raveista maanantaina 10. helmikuuta ja päättyy Joensuun raveihin sunnuntaina 16. helmikuuta.


Ravilähtöjen ja ravintolapalveluiden lisäksi Ystävä raveihin –teemaviikolla radat tarjoavat erilaista oheisohjelmaa tapahtumissaan. Maanantain raveissa on ilmainen sisäänpääsy, muuten ystävänpäiväviikolla sisäänpääsy raveihin on kaksi yhden hinnalla. Katso alta, mitä lähimmällä raviradallasi tapahtuu ystävänpäiväviikolla, ja ota ystäväsi mukaan viettämään hauskoja hetkiä ravien ja hevosten parissa!

Kouvola ja Kaustinen maanantai 10.2. kello 18


Magic Monday –ravit ajetaan samanaikaisesti Kouvolassa ja Kaustisella. Lähdöt ajetaan vuorotellen, ja toisen radan lähdöt näet raviradan näytöiltä. Sisäänpääsy maanantain raveihin on ilmainen.

Kouvolan ravintolakatsomo Riimussa on buffét tarjoushintaan 14,50€ ja buffétin ostaneet saavat kakkukahvit kaupan päälle.

Kouvola ja Kaustinen järjestävät kilpailun kaikille raveihin paikan päälle saapuville. Kotiratakilpailussa arvataan, kuinka monta kotiradan hevosta on kolmen parhaan joukossa Kaustisella ja kuinka monta Kouvolassa. Arvauksen kohteena ovat molempien ratojen lähdöt 3-6, kotiratatunnus löytyy käsiohjelmasta valmentajan nimen perästä. Oikein arvanneelle kaksi Kuninkuusravipassia Seinäjoen Kuninkuusraveihin, jos useampi arvaa oikein, palkinto arvotaan oikein vastanneiden kesken.

Katso lisätietoja Kaustisen ja Kouvolan verkkosivuilta.

Teivo, Tampere tiistai 11.2. kello 18


Ennen ensimmäistä lähtöä järjestetään ohjattu tallikierros, jossa pääsee tutustumaan ravipäivän kulisseihin, hevosiin ja niiden taustajoukkoihin. Maksuton tallikierros starttaa etusuoralta seremoniakehän kohdalta kello 17.30

Teivon Ravintola DeLuxessa ravi-iltaansa viettävä yleisö saa nauttia juonnetusta tapahtumasta. Illan aikana on toto-opastusta, haastatellaan mielenkiintoisia vieraita ja arvotaan muun muassa vauhdikkaita lähtöautokyytejä.

Katso lisätietoja Teivon verkkosivuilta

Vermo keskiviikko 12.2. kello 18


Kaksi yhden hinnalla sisäänpääsyn lisäksi Vermo tarjoaa myös käsiohjelmat ja kynät raveihin osallistuville. Tallikahviossa tarjouksena kahvi ja munkki kolmella eurolla sekä buffét koodilla ”Ystävä” 10% alennuksella.

Katso lisätietoja Vermon verkkosivuilta.

Killeri, Jyväskylä torstai 13.2. kello 18


Jyväskylän ravien yleisölle tarjotaan opastettu tallikierros sekä totopelin opastusta. Lisäksi arvotaan lähtöauton kyyti kahdelle hengelle. Ravintola Pegasuksessa on Ystävä raveihin –teeman kunniaksi ruokailupaketeista tarjous, ja ravintolaan saapuu vieraaksi ravien aikana myös ohjastaja.

Katso lisätietoja Killerin verkkosivuilta.

Metsämäki, Tuku perjantai 14.2. kello 18


Metsämäen raveihin sisäänpääsy kaksi yhden hinnalla, kun ostat lippusi Metsämäki applikaation kautta. Tutustu applikaation tästä


Ravintolassa ystäville tarjouksia ja raveihin osallistuvien kesken arvotaan lähtöautokyyti. Viimeisen lähdön jälkeen jatkoilla soittaa Vilperin Perikunnasta tuttu Vaakku.

Katso lisätietoja Metsämäen verkkosivuilta.


Äimärautio, Oulu lauantai 15.2. kello 14


Oulussa järjestetään opastettu tallikierros.

Katso lisätietoja Äimäraution verkkosivuilta.

Linnunlahti, Joensuu sunnuntai 16.2. kello 13


Katso lisätietoja Joensuun verkkosivuilta.

Ystävä raveihin -kilpailu Facebookissa

Kuinka monta kaveria sinä aiot tuoda mukanasi Ystävä -raveihin tempauksen tapahtumiin 10.–16. helmikuuta? Suomen Hippoksen Facebook-sivulla on julkaistu somekilpailu, jossa arvotaan muun muassa lippupaketteja vuoden 2020 tapahtumiin! Mukaan tempaukseen lähteneiden, postauksen alle vastanneiden kesken arvotaan liput kahdelle Kouvolan Kymi Grand Prix'hin, liput kahdelle Teivon Kavioliiga Grand Prix'hin, liput kahdelle Turun PM-raveihin, kaksi Joensuun raviradan kausikorttia, kahden hengen ravintolapaketti Jyväskylän Killerin Eliittiin, yksi Raviliiga JYPin osuus ja Vermon ravikoulun ajokokeilu kahdelle.

Kerro siis, kuinka monta kaveria tuot mukanasi ja mihin tapahtumaan. Osallistu kilpailuun tästä.

Kilpailu alkaa perjantaina 7.2. ja arvonta suoritetaan maanantaina 17.2. Arvonnan voittajiin otetaan yhtyettä henkilökohtaisesti.

Lisätietoja Ystävä raveihin –teemaviikosta:


Hanna Närhinen

Markkinointi- ja tapahtumakoordinaattori

hanna.narhinen@hippos.fi

040 621 4424