Hyppää sisältöön

Trotter in Motion -tapahtuma 4-5.5 Kaustisella

Raviväen uudenlainen koulutus- ja messutapahtuma Trotter in Motion järjestetään Kaustisella Nikulan hevosurheilukeskuksessa 4.-5.5.2018. Tapahtuma sisältää luentoja ja käytännön demonstraatioita ravihevosen liikkumisesta, terveydestä ja suorituskyvystä.

Luennoimassa ovat mm. eläinfysioterapeutti ja tohtori Heli Hyytiäinen ravihevosen biomekaniikasta sekä urheilufysiologi David Marlin rasituksen ja levon suhteesta valmennuksessa. Laadukkaita asiantuntijaluentoja saapuu kommentoimaan käytännön ravivalmennuksen ammattilainen Petri Salmela. Ravihevoset radalla -osiossa demohevosten liikkumistapaa tarkastellaan ja analysoidaan moniammatillisen asiantuntijajoukon silmin. Eläinlääkärin, kengityssepän, ravivalmentajan ja eläinfysioterapeutin arvioista yleisöllä on mahdollisuus saada tietoa ja vinkkiä omaan työhönsä ravihevosten parissa.

 

”Tapahtuman kantava ajatuksena on saada aikaiseksi vuoropuhelua tutkimustiedon ja käytännön toimintatapojen välille. Pyrimme saamaan ohjelmasta mahdollisimman käytännönläheisen ja havainnollisen. Esimerkiksi demohevosten liikkeistä kuvataan etukäteen videomateriaalia, hidastettua kuvaa jota analysoidaan sitten tapahtumassa. Toivomme yleisöön paikalle ravihevosten parissa työskenteleviä ammattilaisia ja harrastajia.” kertoo tapahtumaa koordinoiva Marjo Kaivolahti Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Ajantasalla-hankkeesta.

Tapahtuman juontavat tutut raviselostajat Antti Pylkkänen ja Tappi  Hoikka.

Liput kaksipäiväiseen tapahtumaan myy lipputoimisto.fi

Tapahtuman tuotot ohjataan Kaustisen ravinuorten yhdistykselle.

 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä KPEDU Kaustinen, Ajantasalla-hanke, Nikulan eläinklinikka, Kaustisen ravirata, Speedex ja F:ma Niina Kirjorinne

 

Lisätietoja:

marjo.kaivolahti@kpedu.fi

p. 040 808 5172


trotterinmotion-flyer5 (pdf) (3.3 MB)