Hyppää sisältöön

Torniossa ja Kajaanissa Toto76-päivät kaudella 2018 – jatkossa pelien nimet poistuvat ravitapahtumien nimistä

Tiedotetusta kilpailukalenterista poiketen Kajaanissa 3.6.2018 ja Torniossa 19.8.2018 ravataan kaudella 2018 sunnuntain extra-Toto65-kierrosten sijasta extra-Toto76-kierrokset. Tulevaisuudessa lajissa tullaan siirtymään käytäntöön, jossa ravitapahtumien nimistä poistuvat pelimuodot ja pääpelimuotojen sijasta tapahtumat profiloidaan urheiluna.

Suomen Hippos jakaa järjestävien ratojen ravipäivät ja Veikkaus sijoittaa näihin raviurheilutapahtumiin tarkoitusta parhaiten palvelevat sekä korkeimmat vaihdot keräävät pelimuodot. Tämä käytäntö palvelee parhaiten asiakkaita ja lajia.

Lähtö 5

”Kaikille asiakkaille tapahtuma ei avaudu pelimuotojen kautta parhaalla tavalla. Niin raviratojen kuin peliyhtiön asiakkaille on pystyttävä selkeästi viestimään, milloin tarjolla on jääkiekkotermein ilmaistuna Liiga-tason urheilua ja milloin Suomi-sarjaa. Yksittäiset kovatasoiset lähdöt vertautuvat mielestäni yksittäisiin pelaajiin jääkiekossa, ja näiden seuraaminen on lajin aktiiviharrastajien kannalta toki erittäin mielenkiintoista”, Veikkauksen Toto- ja pöytäpelien liiketoimintapäällikkö Petri Huikko vertaa.

”Tapahtumissa on pystyttävä vastaamaan myös asiakkaiden odotuksiin palvelun tasosta, ja Liiga-tasolla palvelun on oltava parempaa. Pelkkä urheilu ei valitettavasti vedä katsomoita täyteen nykypäivänä enää missään lajissa, koska urheilun seuraamiseen usein paras paikka on oma kotisohva. Viimeistään syksyllä 2018 pitäisi päästä malliin, jossa ravitapahtumien nimissä ei enää näy pelimuoto vaan tapahtumat profiloidaan eri tasoisina urheilutapahtumina.”

Myös Toto-peleissä on luvassa kaudella 2018 uudistuksia ja lisärahaa ravikohteisiin.

”Veikkaus tuo vuonna 2018 lisärahaa (Jackpot) mm. uuteen maanantaiden Magic Monday –tapahtumaan sekä urheilullisesti korkeatasoisiin tapahtumiin, kuten divisioonafinaaleihin ja kesän suurtapahtumiin. Tavoitteena on ennen kaikkea selkeyttää sekä potentiaalisille Toto-pelaajille että raviurheilusta kiinnostuville se, missä ravitapahtumissa on tarjolla korkeatasoisinta urheilua ja näin ollen myös kiinnostavimmat pelikohteet.”

Lisätietoja,
Petri Huikko
Toto- ja pöytäpelien liiketoimintapäällikkö
Veikkaus
Puh. 040 8283345
peti.huikko@veikkaus.fi