Hyppää sisältöön

Tietokantailmoitukset onnistuvat Hippoksen toimistolla parhaiten ajanvarauksella

Maaliskuun alusta on tarkistettu käytäntöjä EU-passillisten hevoseläinten tietokantailmoitusten tallennuksissa. Jotta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme tasavertaisesti, teemme tietokantailmoitukset Hippoksen toimistolla vain ajanvarauksella ilman lisämaksua. Voit varata ajan tietokantailmoituksen tekemiseen sähköpostitse krista.nyqvist@hippos.fi tai puhelimitse 020 760 5262.

Toimiston aukioloaikoina arkisin 8-11 ja 12-16 voi edelleen tulla jättämään tietokantailmoituksen tehtäväksi. Tällöin ilmoitamme, kun tietokantailmoitus on valmis noudettavaksi. Ilman ajanvarausta jonon ohi tehtynä tietokantailmoitukseen lisätään kiirelisä 60 € sekä toimistolle tuoduissa, että postitse toimitetuissa tietokantailmoituksissa. Tällä hetkellä jono on ollut noin 2 viikkoa.

Huomioithan myös, että tietokantailmoituksen kaikki kohdat tulee olla huolellisesti täytettynä. Tietokantailmoitus otetaan käsittelyyn vasta, kun kaikki tarvittavat dokumentit (hevospassi, tietokantailmoitus ja TRACES-todistus tai vastaava terveystodistus) on toimitettu ja ilmoitus on kaikilta osin täytetty. Hevosen omistaja vastaa siitä, että hevonen vastaa passin merkintöjä. Mikäli olet epävarma hevosen väristä, merkeistä tai mikrosirun numerosta, suosittelemme ottamaan yhteyttä alueesi hevosjalostusliittoon ja pyytämään tunnistajan paikalle varmistamaan hevosen identiteetin. Tällöin hevonen merkitään rekisteriin kaikilla sen alkuperäisillä tiedoilla.

Hevosjalostusliittojen yhteystiedot: www.hevosjalostusliitot.fi.

Lisätietoja:

Krista Nyqvist

krista.nyqvist@hippos.fi

020 760 5262