Hyppää sisältöön

Tiedote Jyväskylän ravien 9.6.2024 muutoksenhakutapauksesta

Ohjastaja Ronja Grönman teki tarkistusvaatimuksen Jyväskylän raveissa 9.6.2024 ponilähdössä 2 määrättyyn rangaistukseen; sopimaton hevosen käsittely, vakava rike, ajokielto ohjastajalle 14 vrk.

Tarkistusvaatimuksen käsitellyt suurkilpailuvalvoja esitti suosituksessaan, että Jyväskylän ravien tuomaristo on määrännyt rangaistuksen voimassa olevien ravikilpailusääntöjen sekä rangaistusmääräysten mukaisesti, minkä vuoksi rangaistus tulee pitää ennallaan.

Muutoksenhakumenettely

Kilpailija saa tehdä muutoksenhaun Suomen Hippokselle kilpailutuomariston kilpailijalle langettamasta vähintään 200 euron sakkorangaistuksesta tai ajo-/kilpailukiellosta. Tarkistusvaatimus on tehtävä kirjallisesti kolmen vuorokauden kuluessa siitä, kun muutoksenhakija on saanut tiedon rangaistuksesta. Suurkilpailuvalvoja tai muu määrätty käsittelijä antaa tarkistusvaatimuspäätöksen kolmen vuorokauden kuluessa.

Muutoksenhakijalla on oikeus tehdä oikaisuvaatimus tarkistusvaatimuspäätöksestä Suomen Hippoksen muutoksenhakulautakunnalle kolmen vuorokauden kuluessa siitä, kun on saanut tiedon päätöksestä. Muutoksenhakulautakunta antaa oikaisuvaatimuspäätöksen kolmen vuorokauden kuluessa.