Hyppää sisältöön

Tervetuloa tekemään raviurheilun tulevaisuutta Jokimaalle 2.2.2019

Raviurheilun tulevaisuusfoorumi järjestetään Lahden Jokimaalla lauantaina 2. helmikuuta kello 9.30 alkaen. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Ennakkoilmoittautumiset pyydämme keskiviikkoon 30. tammikuuta mennessä.

IMG 6786

Suomen Hippoksen hallituksen ja suomalaisen raviurheilun tulevaisuustyön ohjausryhmän puheenjohtaja Juha Rehula kutsuu kaikki tekemään raviurheilun tulevaisuutta.

”Minun oma odotukseni lauantaipäivälle ovat sellaiset, että kun foorumi on päättynyt, meillä olisi osanottajilta saatuja konkreettisia esityksiä siitä, mitä pitää muuttaa, jotta tulevaisuudenuhat eivät toteutuisi.”

Tulevaisuusfoorumin esiintyjäkaartilla on monipuolista asiantuntemusta.

”Puhujakööri on sellainen, että heitä kannattaa kuunnella. Mutta ei vain kuunnella vaan myös tehdä johtopäätöksiä”, Rehula sanoo.

Hän jatkaa, että ennustaminen ja erityisesti tulevaisuuden ennustaminen on tunnetusti vaikeaa. Suomalaisessa raviurheilussa on paljon arvokkaita asioita, joista kannattaa pitää kiinni ja joiden eteen pitää olla valmis löytämään ratkaisuja.

”Minä toivon, että vuosi 2019 on päätöksenteon vuosi. Tervetuloa tekemään raviurheilun tulevaisuutta. Jos oikein muistan, Jokimaan ravintolakatsomossa on 550 paikkaa, ja tokihan käytössä ovat vielä seisomapaikatkin”, Juha Rehula sanoo.


Tervetuloa tekemään raviurheilun tulevaisuutta!

Tulevaisuusfoorumin avaa kello 9.30 Suomen Hippoksen hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Juha Rehula, minkä jälkeen jatkaa puheenvuorolla maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä.

Näkökulmia tulevaisuuteen yleisölle antavat tulevaisuudentutkija Ilkka Halava ja Ruotsin raviurheilun keskusjärjestö ST:n pääsihteeri Johan Lindberg. Esitys on englanninkielinen.

Foorumin juontajan Lauri Hyvösen haastattelussa ajatuksia raviurheilusta pyörittelevät raviohjastaja Santtu Raitala ja Veikkauksen liiketoimintapäällikkö Petri Huikko. Median näkökulmasta asiaa avaa muun muassa Viasatin urheilulähetyksistä tuttu Tuomas Tahvanainen.

Foorumin päätteeksi Vili Nurmi viestintätoimisto Republic of Communicationista johtaa yhteistä keskustelua lajin tulevaisuudesta ja tarvittavasta muutoksesta. Keskustelu päättyy noin kello 13.15.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, ja tilaisuuteen osallistuneille on ilmainen sisäänpääsy Jokimaan lauantain raveihin. Ilmoittautumisia ennakkoon toivomme osoitteeseen leila.vahanen@hippos.fi keskiviikkoon 30. tammikuuta mennessä.

Lisätietoja:

Suvi Louhelainen
Kehityspäällikkö
Suomen Hippos
suvi.louhelainen@hippos.fi
050 574 5920

Median tiedustelut:

Hanna Laakso
Tiedottaja
Suomen Hippos
hanna.laakso@hippos.fi
040 837 8403