Hyppää sisältöön

Täyttä ravia koko juhannus!

Juhannuksen aikana järjestetään raveja läpi Suomen. Härmä, Kokemäki, Vieremä ja Kauhava tarjoavat ravijuhlaa keskikesään.

Juhannuksen suurkilpailu nähdään Härmässä PowerParkin radalla, kun perjantaina ja lauantaina kilpaillaan huippuhyvien kylmäveristen Nordic King. Härmän uudella ja nopealla radalla ajetaan maailman suuripalkintoisin kylmäveristen ravikilpailu, jonka voittaja ansaitsee 50 000 euroa. Nordic Kingiin saapuu vieraita Norjasta ja Ruotsista kohtamaan parhaat suomenhevoset. Oheisohjelmaa PowerParkissa on tarjolla iltajuhlien muodossa torstaista lauantaihin. Jos suuntanasi on Härmä juhannuksena, Nordic King on menovinkki numero yksi!


Kokemäellä ajetaan perinteiset ja suositut juhannusajot lauantaina ja sunnuntaina. Kokemäen suunnilla tunnelmaa juhannukseen kannattaa lähteä etsimään Kokemäen raveista, jos ei muusta syystä, niin vaikka sitten niiden kuuluisten ja maistuvien kanojen takia!

Vieremällä on perjantaina tiedossa tunnelmalliset ja todella suositut juhannusjuhlat, joissa on reilusti ohjelmaa koko perheelle. Toto4-ravit ovat tasokkaat ja Ravimaailma kannustaa kaikkia Vieremän suunnalta, tai vaikka vähän kauempaakin lähtemään nauttimaan perjantai-illasta ja juhannuksen kuuluisasta tunnelmasta!

Kauhavalla ravataan sunnuntaina perinteikkäästi tunteikkaat juhannusajot. Kauhavalla radalta voi etsiä myös vanhan ajan tunnelmaa, kun nautiskelee pitkästä loppusuorasta heinikolla istuen ja juhannustaikoja laatien. Toto4-kierrokselle ei ole tarjolla magiaa mutta esimerkiksi kovatasoinen suomenhevoslähtö, Forten muistoajo, löytyy! Kauhava on hyvä jatko Nordic King -viikonlopulle Pohjanmaalla.