Hyppää sisältöön

Tässä ovat Kavioliigan syksyn paikkakunnat – liigan startti 7.9. Oulussa

Kavioliiga on raviurheilun uusi pääsarja, joka käynnistyy syyskuussa. Syyskaudella juostaan kuusi osakilpailua molemmille roduille ja 16.11. kilpailtava Grand Prix. Kavioliigan mestaruudet selviävät toukokuussa 2020.


Syyskuussa starttaavan Kavioliigan syksyn osakilpailuiden paikkakunnat on julkaistu. Historian ensimmäinen Kavioliiga-kausi starttaa Oulusta 7.9. ja syyskauden huipentuma, Kavioliiga Grand Prix, juostaan lauantaina 16. marraskuuta Vermossa ja Seinäjoella. Lämminveristen GP järjestetään Vermossa ja kylmäveristen Seinäjoella.

Kavioliigassa avoimen tason kylmäveriset ja lämminveriset kohtaavat ja mittelevät koko kauden kestävän liigan voitosta. Kausi pitää sisällään kolme Grand Prix’tä, joihin hevoset karsitaan kuudessa osakilpailussa.


Kavioliigan kausi 2019-20


Hevoset keräävät pisteitä sijoituksensa mukaisesti ja GP’hen paikan lunastavat yhdeksän eniten pisteitä kerännyttä hevosta sekä yksi yleisöäänestyksen perusteella valittu hevonen. 

Kavioliigan kausi huipentuu kolmanteen, toukokuussa ravattavaan Grand Prix’hin. Kahdesta ensimmäisestä Kavioliiga GP:sta hevonen saa kaksinkertaiset pisteet ja kolmannesta kolminkertaiset. 

Kavioliiga-mestaruuden voittaa kylmäverinen ja lämminverinen, joka on kerännyt eniten pisteitä kauden aikana.

Seuraa Kavioliigaa somessa:

Facebook
Twitter

Instagram

Lue lisää:

Kavioliiga käynnistyy syyskuussa – kilpailusarjan säännöt julkaistu

Lisätiedot:


Suvi Louhelainen, tapahtuma- ja markkinointipäällikkö, Suomen Hippos
suvi.louhelainen@hippos.fi
p. 050-574 5920