Hyppää sisältöön

Tarjolla unelmien ravikesä – etsimme kesätyöntekijää markkinointitiimiimme

Suomen Hippos hakee kesätyöntekijää markkinointiin, viestintään ja ravitapahtumien kehittämiseen liittyviin avustaviin tehtäviin ajalle 3.6.-30.8.2019.

_T4A8901
Hippoksen kesätyöntekijänä pääset kokemaan ravikesän suurtapahtumien tunnelman osana markkinointi- ja viestintätiimiä. Kuva: Hippos/Jari Piirala

Markkinoinnin ja viestinnän kesätyöntekijänä pääset osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tekemään monipuolisia töitä yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa. Työpäiväsi saattaa täyttyä kirjoitustöistä, somepäivityksistä tai erilaisista projektitöistä. Lisäksi pääset mukaan vauhdikkaan ravikesän suurtapahtumiin ja välittämään hevosurheilun huippuhetkiä ravien seuraajille osana motivoitunutta tiimiämme. Kannustamme sinua valo- ja videokuvaamaan, jos se on sinulle luontevaa.

Edellytämme, että ymmärrät yhdyssanojen ja pilkkujen merkityksen ja tuotat luontevasti sekä somesisältöä että pitempiä asiatekstejä. Olet rohkea ideanikkari, tartut reippaasti toimeen ja hoidat aloittamasi työt vastuullisesti loppuun asti. Tiimimme työskentelee keskellä kuuminta ravikesää myös viikonloppuisin ja ympäri Suomen siellä missä tapahtuu.

Raviurheilun tuntemuksesta on työssä hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Enemmän arvostamme nopeaa omaksumiskykyä ja uteliaisuutta uusia asioita kohtaan. Asenne saa olla rock, kun jalat ovat maassa ja mieli avoin.

Harjoittelu on palkallinen. 

Lisätietoja tehtävästä:


Hippoksen kehityspäällikkö Suvi Louhelainen, puh. 050 574 5920

Ma 8.4. klo 16-17

Ke 10.4. klo 16-17

Pe 12.4. klo 9-10

Ma 15.4. klo 16-17

Lähetä hakemuksesi viimeistään 19.4.2019 osoitteeseen suvi.louhelainen@hippos.fi.

Suomen Hippos ry on valtakunnallinen raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö, johon kuuluu 131 jäsenyhteisöä. Suomessa on 74 400 hevosta. Keskusjärjestö pitää rekisteriä ja kantakirjaa kaikista Suomessa kasvatettavista hevosroduista, johtaa ja valvoo ravikilpailutoimintaa sekä harjoittaa koulutus-, järjestö- ja julkaisutoimintaa. Suomen Hippos ry omistaa Suomen Hevosurheilulehti Oy:n.