Hyppää sisältöön

Syksyn lisenssikoulutusten päivämäärät julkaistu

Suomen Hippoksen lisenssikoulutusten syksyn päivämäärät on lyöty Ypäjän Hevospistolla lukkoon. Raviurheilijan polku on Suomen Hippos ry:n kymmenen kurssin kokonaisuus, joka kattaa aihealueita raviurheilun ja hevosen valmentamisen perusteista aina ravialan yrittäjyyteen asti.

Ensimmäiset kurssit järjestettiin keväällä 2016 Ypäjän Hevosopistolla. Syksyn 2016 tarjonnassa tulee olemaan viisi koulutusjaksoa. Koulutuksissa osallistujia ovat opastamassa alan ammattilaiset, mm. dosentti ja eläinlääketieteen tohtori Seppo Hyyppä.


Suomen Hippos ry tukee koulutuksiin osallistuvia yhteensä 100€/osallistuja. Tuen osuus vähennetään kurssin osallistumismaksusta. Tuen edellytyksenä on, että osallistuja omaa jonkun Hippoksen lisenssin (omistaja, valmentaja, ohjastaja, myös ponilisenssit). Ilmoittautuessa tulee ilmoittaa henkilön lisenssinumero.


Lisätietoja,

Elina Hirvonen
p. 050 3018 258
e-mail: elina.hirvonen@hevosopisto.fi


Lisenssikoulutusinfo Suomen Hippoksen sivuilla ja kurssien esittely


Ilmoittautuminen kursseille


lisenssikoulutus_kuva
Koulutuksissa käydään läpi ravihevosen hyvinvoinnin edistämistä ja valmennusta läpi. Hevonen on harjoituksissa fyysisesti läsnä. Osallistujille on mahdollisuus tulla osaan kursseista oman hevosen kanssa ja suorittaa mm. mattotesti.