Hyppää sisältöön

Syksyn ensimmäiset Magic Monday –ravit kilpaillaan Porissa ja Joensuussa

Kahdella paikkakunnalla samanaikaisesti järjestettävät Magic Monday –ravit käynnistyvät maananantaina 5. lokakuuta.


Kevääseen ja syksyyn painottuvat Magic Monday –ravit palaavat kilpailukalenteriin 5. lokakuuta, kun Porissa ja Joensuussa ravataan samanaikaisesti 12 ravilähtöä, joista puolet ajetaan illan toisella järjestävällä radalla ja puolet toisella. Nopeatempoista ravi-iltaa on miellyttävä seurata kotikatsomoissa. Esimerkiksi kun Joensuussa hevoset saapuvat maaliin, päästään nopeasti Porin seuraavan lähdön kimppuun. Ratojen välillä lähdöt juostaan pääasiassa noin 12 minuutin välein.

”Hienoa että Magic Mondayt palaavat kalenteriin. Maanantain nopeatempoiset lähetykset ovat hyvin katsojaystävällisiä ja digitaalisissa kanavissa viikonpäivä on noussut yhdeksi raviurheilun suosituimmista. Ravit ovat parasta paikan päällä, mutta varsinkin näin korona-aikana laadukkaan TV-tuotteen merkitys korostuu”, Suomen Hippoksen markkinointi- ja kehityspäällikkö Tomi Himanka kommentoi.

Loppuvuoden Magic Monday –ravien päivämäärät ja paikkakunnat:

5.10. Joensuu & Pori

12.10. Kouvola & Kaustinen

19.10. Forssa & Kuopio

26.10. Oulu & Tampere

2.11. Jyväskylä & Rovaniemi

9.11. Kouvola & Kaustinen

16.11. Lahti & Seinäjoki

23.11. Oulu & Tampere

30.11. Joensuu & Turku

7.12. Helsinki & Jyväskylä

14.12. Forssa & Kuopio

21.12. Lappeenranta & Pori

28.12. Lahti & Seinäjoki


Magic Mondayt näkyvät suorana Veikkauksen TotoTV:n sekä maksullisten Ruutu+ ja C More -palveluiden kautta. Ravien ensimmäinen lähtö starttaa kello 18.15 Joensuusta.


Lähtölistat 5.10.2020:

Joensuu

Pori