Hyppää sisältöön

Suurkilpailut St. Leger ja Satakunta-ajo ajetaan tulevana tiistaina Teivossa

Lauantaina peruutetut suurkilpailut St. Leger ja Satakunta-ajo ajetaan tulevana tiistaina 7.11. Teivossa, Tampereella. Porin ravien toimesta on oltu yhteydessä puhelimitse kyseisten lähtöjen hevosten valmentajiin. Tarkemmat yksityiskohdat tiedotetaan huomiseen kello 10.00 mennessä.

Valmentajien kanssa keskustellessa on käynyt ilmi, että Satakunta-ajon osallistujista Vale-Elliä on lääkitty sunnuntaina aamulla, eikä hevonen ravikilpailusääntöjen mukaisesti voi osallistua tiistain finaaliin. Asiasta on keskusteltu vastuuvalmentaja Pauli Raivion kanssa. Koska tapaus on erittäin valitettava, eikä valmentajalla ole ollut mahdollisuutta tietää lähdön ajankohdasta sunnuntaina aamulla, Suomen Hippos tulee päättämään tässä korvauskäytännöstä erikseen.

Suomen Hippoksen toimesta tapahtumien selvittäminen jatkuu tulevalla viikolla ja torstaina 9.11. pidettävässä hallituksen kokouksessa.

”Ravien peruutuksesta kärsivät aina eniten raviurheilijat ja hevosten taustajoukot. Viimeaikaiset tapaukset ovat osoittaneet, että prosessi- ja päätöksentekovastuuta vastaavissa tilanteissa on tarkasteltava kokonaisvaltaisesti. Asiaa käsitellään myös osana raviratasopimusten päivitystä, jota tehdään parhaillaan vuotta 2024 varten”, toimitusjohtaja Minna Mäenpää kertoo.

Lisätietoja
Minna Mäenpää
Toimitusjohtaja, Suomen Hippos
p. 040 511 2067
minna.maenpaa@hippos.fi