Hyppää sisältöön

Suora lähetys Ponikuninkuusraveista Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivuilla ja kanavalla 26

Tulevana sunnuntaina 20.9. Teivossa kilpailtavista Ponikuninkuusraveista välitetään suora lähetys Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivuilla sekä antenniverkon televisiokanavalla 26.

Ponikuninkuusraveja voi tulevana sunnuntaina seurata suorana kanavan 26 sekä Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivujen kautta. Kuva: Hippos/Suvi Hakkarainen

Tänä vuonna poikkeuksellisesti yksipäiväisenä järjestettävät Ponikuninkuusravit kilpaillaan tulevana sunnuntaina 20.9. Teivossa. Tapahtumaan on yleisölle maksuton sisäänpääsy, mutta seppelejahtia on helppo seurata myös kotoa käsin, kun Maaseudun Tulevaisuus näyttää Ponikuninkuusravit antenniverkon kanavalla 26 sekä verkkosivuillaan. 

Lähetys raveista alkaa heti tapahtuman käynnistyessä kello 13 ja päättyy noin kello 16.30 tuoreiden kuninkaallisten ja ruhtinasparin seppelöinnin jälkeen.

Ravit selostaa Juuso Koskinen ja kuuluttaa Heikki Lammi.

Vaikka Ponikuninkuusravit kilpaillaan tänä vuonna yksipäiväisenä, tapahtumassa jaetaan kaikki perinteiset poninkuninkuustittelit, kun ponikuninkaan, ponikuningattaren, poniruhtinaan ja poniruhtinattaren titteleistä kilpaillaan kahdessa osalähdössä tällä kertaa saman päivän aikana.

Päivä alkaa 1600 metrin osamatkoilla, ja myöhemmin päivällä juostaan 2100 metrin matkat. Kokonaiskilpailun lopputulokset ratkeavat kahden osalähdön yhteenlaskettujen aikojen perusteella.

Lisäksi päivän aikana kilpaillaan nuorempien ponien pikkukunkku sekä pikkuprinsessa -lähdöt, eli poniraviurheilua on tarjolla yhteensä 10 lähdön verran.

Lue lisää Ponikuninkuusraveista >

Lähtölistat >