Hyppää sisältöön

Suomenhevosten Veikkaus Cityravien voittoon SE-ravuri Ypäjä Ilmestyvä

Hevoset Kaivarissa -tapahtuman sunnuntain suomenhevosten Cityravien voittoon ravasi Ypäjä Ilmestyvä ohjissaan Ari Moilanen. Ypäjä Ilmestyvä pitää nimissään 5-vuotiaiden tammojen SE-tulosta 24,1/1600m ja sen nopeus sekä ravivarmuus tepsivät vastustajiin Kaivopuiston suoralla. Finaalissa Ypäjä Ilmestyvä löi laukanneen Varjomannin. Kolmanneksi uloslyöntiajossa sijoittui Kukan Tutu, joka voitti pronssipelissä Enrikon.

Suomen kaikkien aikojen kolmanneksi voitokkain raviohjastaja Ari Moilanen vaikuttui Kaivopuiston hevostapahtuman tunnelmasta ja jättiyleisöstä.

Ypaja_ilmestyva7
Ari Moilanen sai fiilistellä Kaivopuiston yleisön edessä Ypäjä Ilmestyvän kanssa.

"Yleisö on aivan upea. Tämä oli valtava elämys. Voitto täällä menee urani Top3:een. Tiesin että Ypäjä Ilmestyvällä riittää vauhtia ja olen varma, että olisimme voittaneet finaalin vaikka Varjomanni olisi ravannutkin. Hevosen ominaisuudet sopivat erinomaisesti tähän kilpailuun", Moilanen kehui varahevosena kilpailuun noussutta tammaa.

Ari Moilasen ura käsittää lähes 50 000 ravilähtöä ja yli 6 300 voittoa. Ypäjä Ilmestyvän kerroin Voittajavedossa oli 10,55. Viikonlopun Cityravien Päivän Pari -kerroin Order by Bossille ja Ypäjä Ilmestyvälle oli 82,12.

Ypaja_Ilmestyva2
Ypäjä Ilmestyvä