Hyppää sisältöön

Suomenhevosten ja lämminveristen ravihevosten näyttelypalkkioita maksettu

Näyttelypalkkiot ovat yksi osa hevoskasvatukseen kohdennettavaa tukea, joka maksetaan Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti hevoskasvatuksen ja hevosurheilun edistämiseen käytettävästä osuudesta Veikkaus Oy:n tuotosta.

varsa

Jalostusarvostelu- ja jälkeläispalkkiot

Suomenhevosten ja lämminveristen ravihevosten jalostusarvostelu- ja jälkeläispalkkiot vuodelta 2017 maksettiin 9.11.2018. Yhteensä palkkioita maksettiin yli 41 000 € noin kahdelle sadalle hevosen omistajalle. Jalostusarvostelu- ja jälkeläispalkintojen jakoperusteet ja palkkiosummat löytyvät täältä

Varsanäyttelypalkkiot 2018

Suomenhevosten ja lämminveristen ravihevosten varsanäyttelypalkkiot vuodelta 2018 maksettiin 12.11.2018. Palkkioiden summa oli yhteensä yli 42 000 € ja palkkioita maksettiin noin 400 varsan omistajalle. Palkkiosumma määräytyy vuosittain näyttelyyn osallistuneiden varsojen kesken määrärahan puitteissa. Palkkiosummat pysyivät viime vuoden tasolla ja I palkituille varsoille maksettiin 180 € ja II palkituille 80 €. Valtakunnallisessa varsanäyttelyssä menestyneille viidelle parhaalle varsalle maksettiin sijoituksen mukaan 1500 €, 750 €, 500 €, 300 € ja 200 € suuruiset palkkiot.

Varsanäyttelysääntöjen mukaisesti varsa saa osallistua näyttelyyn kerran kevät- ja kerran syyskaudella sekä lisäksi valtakunnalliseen varsanäyttelyyn. Rahapalkkio maksetaan parhaan tuloksen perusteella. Ruunavarsat saavat osallistua näyttelyyn, mutta niille ei makseta rahapalkkiota.

Ilmoita tilitietosi 7.12.2018 mennessä

Palkkiot on maksettu suoraan omistajien tileille, mikäli tilitieto on ilmoitettu Suomen Hippokseen. Puuttuvista tilinumeroista on lähetetty omistajille tiedustelut. Jotta palkkio voidaan maksaa, tulee tilinumero ilmoittaa Suomen Hippokseen 7.12.2018 mennessä. Tämän jälkeen saapuneita ilmoituksia ei huomioida. Maksatus sulkeutuu vuoden vaihteessa ja tämän jälkeen kyseisiä palkkioita ei makseta.

Henkilökohtaisesti omistetun hevosen osalta tilitiedon voi ilmoittaa Heppa-järjestelmään Oma talli-tunnuksilla. Alaikäisen lapsen tilitieto tulee ilmoittaa kirjallisesti huoltajan allekirjoittamalla ilmoituksella. Yhteisomistuksen tilitieto tulee ilmoittaa kirjallisesti ja ilmoituksessa tulee olla kaikkien osapuolien allekirjoitukset. Tallinimen puolesta ilmoituksen allekirjoittaa edustaja.

Tilinumeron ilmoituslomake tässä