Hyppää sisältöön

Suomenhevoset Vermon V5:n valokeilassa

Vermon illan V5-ravien paras palkinto 3 000 euroa jaetaan hyvätasoisessa nousevien suomenhevosten kisassa, joka V5 pelin toinen kohde. Suosikiksi nousee Mika Forssin ajama Roosan Onni, vaikka oriin viimeisistä kisoista ei ole voittoja tullutkaan. Viimeinen startti on silti kovaa valuuttaa: hyvä kakkonen Turun Åbofemmanissa huippuajalla 25,6a/2100. Haastajatkin ovat kovia, ykkösradalta lähtevä vauhdikas Topin Musta ja jopa viidettä peräkkäistä voittoa hakeva Vikkeni eivät ainakaan anna mitään ilmaiseksi, jos selviävät ilman laukkoja.

Lämminveristen paras palkinto 2500 euroa on vain kahdeksalla hevosella V5:n ensimmäisenä kohteena ajettavassa mailin pikapyrähdyksessä. Voittovuoro voisi olla takavuosien voittokone Sing Timellä, joka tulee Vermoon omistaja-valmentaja Seppo Kemppaisen kanssa Viitasaarelta asti. Sing Timeä ohjastaa Hannu Hietanen. Pelaajien suosiossa lienevät myös Moon Cloud ja Vincent Van Kemp.

Vermon ravit alkavat klo 18.30. V5-peli pelataan lähdöissä 3-7. Troikkakohteita ovat lähdöt 5 ja 9. Päivän duo ajetaan lähdöissä 6 ja 7. V4 lähdöissä 7-10.