Hyppää sisältöön

Suomen Hippos ry:n uudeksi tiedottajaksi on nimitetty Joonas Kolehmainen

Raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö Suomen Hippos ry:n uudeksi tiedottajaksi on nimitetty Joonas Kolehmainen.

Kolehmainen aloitti tehtävässään 4.4. ja hänen vastuualueisiinsa kuuluu raviurheilua ja hevosalaa koskevat tiedotustehtävät. Kolehmainen on toiminut aiemmin viestintä- ja markkinointitehtävissä mobiilialalla. Lisäksi hän on työskennellyt mm. toimittajana sekä tuottajan tehtävissä taidealalla.

”Hevoset ovat hienoja eläimiä ja urheilulajina hevosurheilu on vertaansa vailla. Itselleni kontakti on syntynyt ensisijaisesti oman perheeni raviharrastuksen ja hevoskasvatuksen tuloksena. Soisin mielelläni, että Suomessa raviurheilu ja lajin suurtapahtumat tunnettaisiin paremmin sekä ymmärrettäisiin laajemmin myös alan kulttuuriset arvot. Aion osaltani asettaa nämä asiat oman työni keskeiseksi tavoitteeksi.” 

Joonas Kolehmainen on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Lisäksi hänellä on kunnallisia luottamustoimia Helsingin kaupunginvaltuuston varajäsenenä sekä liikuntajaoston jäsenenä.

Lisätietoja:

Joonas Kolehmainen, tiedottaja Suomen Hippos ry puh. 044-5258 956