Hyppää sisältöön

Suomen Hippos ry mukana Tampereen Hevoset -messuilla 8. – 9.4.

Suomen Hippos ry on vahvasti mukana Hevoset –messuilla yhteistyökumppanina ja näytteilleasettajana. Hippos avaa lauantaina osastopaikallaan A 1041 hevosalan ihmisiä palvelevan rekisteröintipisteen. Lauantaina voit siis esimerkiksi hoitaa hevosen tietokantaan merkitsemisen tai omistajanvaihdoksen kuntoon helposti messujen yhteydessä.

Rekisteröintipiste on avoinna lauantaina 8. huhtikuuta 9.00-14.00.


hevoset     2014


Lauantaina messuohjelmassa on muun muassa Vuoden Kavionjälki 2017 -tunnustuksen jako ja Kansallisen Poninäyttelyn Eliittinäyttely. Lauantaina kuullaan myös Hevonen ja Minä -kirjoituskilpailun parhaat kirjoitukset.


Sunnuntaina Hevoset messuilla nähdään ravipainoitteista ohjelmaa muun muassa raviponien esityksen ja Tähtiravurin ainekset -valmentajapaneelin muodossa. Sunnuntaina nähdään lisäksi Vermon Kuninkuusravien esittäytyminen ja 3-vuotiaiden suomenhevosten valtakunnallisen varsanäyttelyn finaali.


Suomen Hippoksen messuosastolla voit viikonloppun aikana tavata Vilppu -suomenhevosen ja tulla kuulemaan ajankohtaiset terveiset Härmän Powerparkin juhannusraveista ja Vermon Kuninkuusraveista. Tervetuloa Hevoset -messuille!


Hevoset -messujen sivuilleVinha-Liinu ja Hessin Näyttelijä IMG_2422  Anna Aalto Heasta