Hyppää sisältöön

Suomen Hippos ry ja Hevosurheilu muuttavat uusiin toimitiloihin

Suomen Hippoksen toimitilat siirtyvät 1.4 - 3.4. välisenä aikana Espoon Leppävaarassa sijaitsevalle Kalkkipellontielle. Uusi osoite on kokonaisuudessaan: Kalkkipellontie 6, 02650 Espoo. Muuttoviikolla saattaa osassa palveluitamme ilmetä viiveitä. Pahoittelemme muutosta aiheutuvaa haittaa.

Suomen Hippos ja Hevosurheilu siirtyvät Tulkinkujalta uuteen osoitteeseen.

Suomen Hippoksen toimitilat siirtyvät 1.4 - 3.4. välisenä aikana Espoon Leppävaarassa sijaitsevalle Kalkkipellontielle. Samaan osoitteeseen muuttaa myös Hevosurheilu-lehden toimitus, joka on Hippoksen tavoin sijainnut aikaisemmin Tulkinkujalla. Uusien toimitilojen käynti – ja postitusosoite on kokonaisuudessaan: Kalkkipellontie 6, 02650 ESPOO.


Hippoksen asiakaspalvelu palvelee asiakkaita myös Kalkkipellontiellä, mutta koronaviruksen takia vastaanotto pysyy toistaiseksi suljettuna myös uudessa osoitteessa. Hippoksessa voitte kuitenkin edelleen asioida sähköisesti ja puhelimitse (vaihde p.020 760 500 klo 8-11 ja 12-16 arkisin). Postit tulisi lähettää 1.4. alkaen uuteen osoitteeseen Kalkkipellontielle.

Huomioittehan että muuttoviikolla (viikko 14) saattaa osassa palveluitamme ilmetä viiveitä. Rekisteröintien käsittelyajat pyritään pitämään normaaliaikojen puitteissa. Joitain viivästyksiä voi kuitenkin tulla mm. passin kaksoiskappaleanomusten ja kiirerekisteröintien käsittelyssä. Hippos suositteleekin asiakkaita käyttämään sähköisiä palveluita mahdollisuuksien mukaan. Verkkosivuillamme näkyvät puhelinnumerot ja yhteystiedot ovat ajan tasalla. Uutinen Hippoksen sähköisistä palveluista.

Huomio kaikki paperilaskuja tai sähköpostitse laskuja Hippokseen ja Hevosurheiluun lähettävät henkilöt! Koronavirustilanteesta johtuen laskujen skannauspalvelutoimittajamme RopoCapital on ilmoittanut, etteivät he pysty käsittelemään paperisia tai sähköpostitse lähetettyjä laskuja normaalisti, vaan niiden käsittelyihin voi tulla huomattavia viiveitä. Tämän vuoksi pyydämme lähettämään kaikki laskut ensisijaisesti verkkolaskuina tai RopoCapitalin Ropo24-palvelun kautta maksuttomasti. Palvelun saa käyttöön: Ropo Capital Asiakastuki (arkisin 9.00-16.00) | 030 688 6560 | info@ropocapital.fi.

Pahoittelemme muutosta sekä koronatilanteesta aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja:

Vesa Mäkinen

Toimitusjohtaja, Suomen Hippos
Matkapuh. 040 532 8923
vesa.makinen@hippos.fi