Hyppää sisältöön

Suomen Hippos ry, asiantuntijaeläinlääkäri – hakuaika päättyy 12.5.

Haemme Suomen Hippokseen asiantuntijaeläinlääkäriä kilpailu- ja jalostustoimintaa tukevaan työhön viimeistään 30.5. alkaen.

HIPPOS_Työpaikat_eläinlääkäri_HU_99x180mm_5_2017
Klikkaa suuremmaksi


ASIANTUNTIJAELÄINLÄÄKÄRI


Tehtävänäsi on tukea raviratojen eläinlääkäreitä työssään ja toimia valtakunnallisena asiantuntijana sekä vastata antidopingtyöstä niin kilpailuihin kuin harjoituskauden testauksiinkin liittyen. Vastaat kilpailutoimihenkilöiden kouluttamisesta eläinlääketieteellisten haasteiden vaatimuksia vastaamaan ja ammatillisten lausuntojen laatimisesta eri tarkoituksiin. Toimenkuvaan liittyy myös kansainvälistä yhteistyötä eri työryhmissä.

 

Edellytämme sinulta muutaman vuoden kokemusta eläinlääkärin tehtävistä ja vankkaa kokemusta hevosista, sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja innovatiivinen. Puhut ja kirjoitat erinomaista suomea ja englantia.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan toimen hevosalan parissa.


Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV 12.5.2017 mennessä osoitteeseen:

 

Suomen Hippos ry

Toimitusjohtaja Vesa Mäkinen

Tulkinkuja 3

02650 ESPOO 

 

tai sähköpostitse vesa.makinen@hippos.fi

 

Lisätiedot: Vesa Mäkinen 040 532 8923

 

Suomen Hippos ry on valtakunnallinen raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö, johon kuuluu 131 jäsenyhteisöä. Suomessa on 74 200 hevosta. Keskusjärjestö pitää rekisteriä ja kantakirjaa kaikista Suomessa kasvatettavista hevosroduista, johtaa ja valvoo ravikilpailutoimintaa sekä harjoittaa koulutus-, järjestö- ja julkaisutoimintaa. Suomen Hippos ry omistaa Suomen Hevosurheilulehti Oy:n.