Hyppää sisältöön

Suomen Hippos palkitsi Solvallan Eliloppet-viikonvaihteeseen osallistuneet poniohjastajat ja Pomona II:n taustajoukkoineen

Suomen Hippos ry palkitsi Elina Miettusen, Pinja Iltasen, Oona Halmeen, Eveliina Hietasen sekä Pomona II:n & Mats ja Emil Havulehdon Vermon poniravien yhteydessä Elitloppet-viikonvaihteen upeasta ponilähtöihin osallistumisesta.

vermoPalkintoa vastaanottamassa vasemmalta Pinja Iltanen, Eveliina Hietanen, Mats Havulehto, Oona Halme ja Elina Miettunen. Palkitsemassa mukana Kultajousesta Ira Saxholm. Kuva: Helena Hyvämäki-Mäenpää.

”Vuosi 2017 on Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuosi. Te olette viime viikonloppuna edustaneet erittäin mallikkaasti Suomea ja raviurheilun nuorisotoimintaa Solvallassa. Oli sykähdyttävää seurata jännittävää Elitloppet-lähetystä ja teidän huikeaa menestystänne. Raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö Suomen Hippos ry haluaa osaltaan muistaa teitä ja huomioida osallistumisenne Elitloppet-viikonloppuun."

Diplomeja ja palkintoja olivat luovuttamassa Ira Saxholm Kultajousesta, Suomen Hippoksen nuorisotoiminnan koordinaattori Helena Hyvämäki-Mäenpää, Salamakypärät-ohjastaja Emma Väre ja Vermon raviradan nuorisovastaava Pia Jaatinen. Maria Kiukas vastaanottaa palkintonsa myöhemmin toisessa yhteydessä. Palkitsemiseen osallistuivat Suomen Hippoksen lisäksi myös Marko Björs ja Kultajousi, Finn-Tack, Hevosurheilu-lehti ja Vermon Ravirata Oy.


Lisätietoja: 

Suomen Hippos ry

Helena Hyvämäki-Mäenpää
nuorisotoiminnan  koordinaattori

p. 040 6464 609
helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi