Hyppää sisältöön

Suomen Hippos mukana Helsinki International Horse Show’ssa

Suomen Hippos on näytteilleasettajana mukana Helsinki International Horse Show'ssa 20. - 23.10. Messuosasto sijaitsee Hartwall-areenan toisessa kerroksessa, paikalla nro 311. Esittelypisteessämme voit mm. täyttää tunnushakemuksen Heppa-järjestelmään, tehdä omistajanvaihdoksen ja esittää kysymyksiä asiantuntijoille.

Heppa-järjestelmän Oma Tallin kautta on mahdollista mm. ilmoittaa hevosia näyttelyihin, tarkastella Hippoksesta tulleita laskuja, tehdä hevoskohtaisiin tietoihin muutoksia ja niin edelleen. Jokaisella hevosen omistajalla olisi hyvä olla Oma Talli –tunnukset. Tunnushakemuksen lisäksi osastolla on mahdollista esittää kysymyksiä Suomen Hippoksen asiantuntijoille. Torstaina klo 10.30-12.30 paikalla on piiriagronomi, suomenhevosten näyttelytuomari ja sukuekspertti Eero Perttunen. Sunnuntaina osastolla on tavattavissa Hippoksen eläinlääkäri Nina Lehmonen klo 11.30-13.30. Myös omistajanvaihdos on mahdollista tehdä Horse Show:ssa olevalla osastollamme. Muista ottaa mukaan hevosen passi ja omistajanvaihdosilmoitus. Maksu omistajanvaihdoksesta tulee suorittaa käteisellä. Jaossa on myös New Forest-keräilykortteja. Keräilykortti on Suomen Hippoksen lapsille ja nuorille suunnatun sarjan yhdeksäs osa. Korttisarja sisältää kuvan ja faktatiedot sisällään pitävän infon kaikista Suomessa kantakirjattavista poni- ja hevosroduista. Aiemmin sarjasta ovat ilmestyneet shetlanninponi, lämminverinen ravihevonen, suomenhevonen, russ-poni, welsh, suomalainen puoliverinen (FWB), Connemara sekä vuonohevonen.

Tervetuloa tutustumaan osastoomme!

 

Helsinki International Horse Show järjestetään 27. kertaa. Tapahtuma on Suomen suurin vuosittainen sisäurheilutapahtuma. UB Horse Show’ssa kilpailee 60 kansainvälistä ratsastajaa, joista kuusi on maailmanlista Top 10 joukosta. Tapahtumassa nähdään yhteensä lähes 300 ratsastajaa noin 400 hevosen kanssa. UB Horse Show’ssa on jaossa Suomen suurimmat ratsastusurheilussa jaettavat palkintorahat, 400 000 euroa.  Päänäytöksiä ovat perjantain karsintaluokka Helsinki Trophy, lauantain UB Grand Prix ja sunnuntain Rolex FEI World Cup™ -luokka. Tapahtumassa vierailee vuosittain yli 40 000 kävijää.

Lisätietoja Helsinki International UB Horse Show:sta osoitteesta www.helsinkihorseshow.fi.