Hyppää sisältöön

Suomen Hippos mukana ELMA-messuilla 2017 tulevana viikonloppuna

Suomen Hippos on mukana Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä ELMA-messuilla esittelypisteellä sekä tuottamallaan hevoskasvatukseen liittyvällä ohjelmalla. Hippoksen pisteellä vierailijat pääsevät tutustumaan raviurheilun nuorisotoimintaan, Raviliigaan sekä hevoskasvatuksen ja jalostuksen monipuolisiin palveluihin.

Esittelypisteen lisäksi Hippos järjestää perjantaina klo 14–15 rakennearvosteludemon Eläin Areenalla. Lauantaina ja sunnuntaina järjestetään samalla areenalla Valtakunnallisen varsanäyttelyn päivien finaalit kello 14–15.

Itse pisteellä vierailijat saavat tutustua raviurheilun ja jalostuksen palveluihin. Sunnuntaina kello 12-14 välisenä aikana pisteellä vierailee myös Salamakypärä-kilpailun osallistujia. Pisteellä pyörii myös joka päivä maksuton hyvänmielen onnenpyörä, jota ovat tervetulleita pyöräyttämään kaikki!

ELMA messut järjestetään 10.-12. marraskuuta Helsingin Messukeskuksessa. Hippoksen piste ja messualue ovat auki perjantaina 9-18, lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 10-17. 

006