Hyppää sisältöön

Suomen Hippos ja Ilta-Sanomat yhteistyöhön

Suomen Hippos ja Ilta-Sanomat ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimus keskittyy raviurheilun uuteen pääsarjaan Kavioliigaan.

Kavioliigan pistepörssejä seurataan kauden aikana tiiviisti Ilta-Sanomien verkossa ja printtilehdessä.

Suomen Hippos ja Suomen suurin uutismedia Ilta-Sanomat ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyön myötä kotimaista raviurheilua halutaan kehittää kaupallisesti seuraavalle tasolle.

Ilta-Sanomat on seurannut raviurheilua pitkään, ja alkaneen Kavioliigan myötä raviurheilu näkyy mediassa tulevaisuudessakin. Ilta-Sanomat raportoi Kavioliigan tapahtumista verkkosivuillaan sekä printtilehdessä säännöllisesti, ja hevosten ja niiden taustajoukkojen pistepörssit päivittyvät jokaisen osakilpailun jälkeen Ilta-Sanomien verkkosivuille. Painetussa lehdessä seurataan kilpailuviikolla hevosten pistepörssejä.

”Haluamme pitkäjänteisellä työllä nostaa Kavioliigan tunnettuutta ja tehdä siitä valtakunnallisesti seuratun urheilusarjan. Yhteistyökumppanuus Ilta-Sanomien kanssa luo tälle tavoitteelle vahvan perustan. Tämä on vahva merkki siitä, että lajissamme nähdään mahdollisuuksia, ja tällaisten merkittävien ja valtakunnallisten kumppanuuksien luomisessa Kavioliiga on avainasemassa”, Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen sanoo.

Kavioliigan pistepörssien ja lähtöjen seurannan lisäksi Ilta-Sanomat toteuttaa Kavioliiga Grand Prix’n yleisöäänestyksen, jossa selviää GP:n kymmenes osallistuja. Grand Prix’hin pääsee ilmoitetuista hevosista yhdeksän osakilpailuista eniten pisteitä kerännyttä hevosta ja yksi hevonen yleisöäänestyksen perusteella, mikäli ilmoitettuja hevosia on vähintään 11.

”Seuraamme mielenkiinnolla Ilta-Sanomien ravitoimituksessa, miten uusi kilpailumuoto, Kavioliiga, lähtee pyörimään. Palloilusarjoista lainattu idea pisteineen ja sarjataulukoineen on kiinnostava uudistumishanke Hippokselta”, toteaa IS Urheilun esimies Petri Lahti.

Lisätiedot:

Vesa Mäkinen
Toimitusjohtaja, Suomen Hippos
p. 040 532 8923

vesa.makinen@hippos.fi