Hyppää sisältöön

Suomen Hippos hyväksyttiin Suomen Olympiakomitean jäsenjärjestöksi

Olympiakomitea hyväksyi syyskokouksessaan marraskuussa uusiksi jäsenjärjestöiksi Suomen Hippoksen sekä Suomen Elektronisen Urheilun liiton.

Suomen Hippos ry on hyväksytty Suomen Olympiakomitean jäsenjärjestöksi. Olympiakomitea on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, joka toimii sen hyväksi, että suomalaiset liikkuisivat enemmän ja menestyisivät huippu-urheilussa.

”Olympiakomitean jäsenyys on meille tärkeää, ja sen myötä raviurheilu nousee tälläkin saralla urheilulajiksi muiden urheilulajien rinnalle. Pyrimme jatkuvasti kehittämään lajiamme, ja kirkastamaan suurelle yleisölle sitä, mitä kaikkea monipuoliseen lajiimme sisältyy niin huippu-urheilun kuin harrastustoiminnan saralla”, Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen kertoo.

”Lisäksi jäsenyys avaa meille lukuisia uusia yhteistyömahdollisuuksia esimerkiksi nuorisotyöhön.”

Suomen Olympiakomitealla on 88 jäsenjärjestöä ja sen tavoitteena on rakentaa yhdessä jäsenjärjestöjen kanssa liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen. Jäsenjärjestöjen toiminnan pääasiallisena tarkoituksena on liikunnan, huippu-urheilun tai muun urheilun edistäminen.

Lisätiedot:

Vesa Mäkinen, toimitusjohtaja, Suomen Hippos

p. 040-5328923

vesa.makinen@hippos.fi