Hyppää sisältöön

Suomen Hippos hakee Java-ohjelmistokehittäjää

Haku toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa ja päättyy 17.1.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tea Laamanen, 0400–219 229 tai tea.laamanen(at)fi.experis.com.


Hippos ry hakee vakituiseen tehtävään motivoitunutta


JAVA-OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ

Tehtävässä pääset kehittämään Hippos ry:n heppajärjestelmää yhdessä muun asiantuntijatiimin kanssa. Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävarassa.

Tehtävässä menestyäksesi voit olla ohjelmointiurasi alkuvaiheessa tai kokenut tekijä. Olemme halukkaita räätälöimään toimenkuvaasi oman osaamisesi ja mielenkiinnon kohteiden mukaan tai kouluttamaan sinua tarvittavan osaamisen saavuttamiseksi.  

Java on sinulle tuttu ohjelmointikieli ja olet mielellään tehnyt erityisesti backend- kehitystä, mutta olet kiinnostunut myös laajentamaan osaamistasi. Eduksi katsomme SQL-tietokanta ja Linux-ymmärryksen, mutta toki nämä ovat myös opittavissa. Sinulla on positiivinen, joustava ja asiakaslähtöinen asenne ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä; pärjäät tarvittaessa myös englannin kielellä.

Järjestelmä on hyvin laaja, joten halukkaalle suunnittelua, kehitettävää sekä mielenkiintoisia haasteita riittää. Olemme ensi vuodelle panostamassa laajasti Heppa-järjestelmän kehittämiseen ja kehittämistä tukemaan tulee myös ulkoisia konsultteja.

Tiimissä on kuusi osaavaa asiantuntijaa. Työyhteisömme on erittäin tiivis ja yhteistyöhenkinen – meillä viihdytään ja annetaan vapauksia ”toteuttaa itseään”.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä ja laajentamaan omaa osaamistasi, kehittämään ainutlaatuista järjestelmää ja suunnittelemaan kokonaisuutta yhdessä tiimin kanssa. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon, netin, puhelimen, lounas- ja liikuntaedut. Kokoonnumme myös yhdessä pelaamaan salibandya sekä kesäisin jalkapalloa.

Kiinnostuitko?

Toteutamme haun yhteistyössä Experiksen kanssa, joten hae tehtävää 17.1.2020 mennessä rekisteröimällä suomenkielinen ansioluettelosi osoitteessa www.experis.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään; OHJELMISTOKEHITTÄJÄ, Suomen Hippos ry. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tea Laamanen, 0400 – 219 229 tai tea.laamanen(at)fi.experis.com.

Suomen Hippos ry on valtakunnallinen raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö, johon kuuluu 131 jäsenyhteisöä. Suomessa on 74 200 hevosta. Keskusjärjestö pitää rekisteriä ja kantakirjaa kaikista Suomessa kasvatettavista hevosroduista, johtaa ja valvoo ravikilpailutoimintaa sekä harjoittaa koulutus-, järjestö- ja julkaisutoimintaa. Suomen Hippos ry omistaa Suomen Hevosurheilulehti Oy:n.


Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Experis luo uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja auttaa asiakkaitaan saavuttamaan tavoitteensa nopeammin. Experis on erikoistunut IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Experis on osa ManpowerGroupia.