Hyppää sisältöön

Suomen Hippoksen valtuuskunnan syyskokous järjestetään 25.11.2020

Valtuuskunnan sääntömääräinen syyskokous järjestetään Jyväskylässä 25.11.2020. Kokoukseen on mahdollista osallistua kokouspaikalla tai etäyhteydellä.

Suomen Hippoksen valtuuskunnan sääntömääräinen syyskokous järjestetään Jyväskylässä 25. marraskuuta. Koronapandemian ja siitä johtuvien erityisjärjestelyiden vuoksi kokoukseen voi osallistua kutsussa mainitulla kokouspaikalla Scandic Laajavuoressa tai etäyhteydellä. 

Kokoukseen osallistumisen edellytyksenä on sitova ilmoittautuminen kokouskutsussa olleen linkin kautta tiistaihin 24.11.2020 klo 12.00 mennessä. Ilmoittautumisvaatimus on ehdoton, jotta järjestäjille jää aikaa tehdä paikan päällä turvalliset kokousjärjestelyt ja lähettää ilmoittautuneille tarvittavat linkit. Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet sekä tarvittavat linkit ilmoittautumisajan päätyttyä.

Suomen Hippos suosittelee valtuuskunnan jäsenille etäosallistumista, ja läsnäolijoille kasvomaskin käyttöä. Kokouspaikalla ei ole jaossa kokousmateriaaleja.

Kokouspaikalle ei tule saapua, mikäli on vähäisiäkin flunssan tai muun sairauden oireita, ja siellä tulee toimia turvavälit huomioiden.

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle, puheenjohtajan valinta sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021. Lisäksi esitellään raviurheilun ja hevoskasvatuksen strategia vuosille 2021-2024.

Puheenjohtajaksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle on esitetty nykyistä puheenjohtajaa Juha Rehulaa sekä Kari Erikssonia.

Hallituksen jäsenistä erovuorossa ovat Marjo Kaipainen, Hannu Nivola sekä Juha Lyyski. Seuraaville kahdelle kaudelle ehdolle on esitetty seuraavia henkilöitä: Helena Halinen, Heikki Kosonen, Juha Lyyski, Hannu Nivola, Matti Rajaharju sekä Mervi Roiha-Härkönen. 

Valtuuskunnan jäsenet voivat myös 25.11. kokouksessa esittää ehdokasta vaaliin. Hallituksen jäsenten toimikausi on kaksi kalenterivuotta.