Hyppää sisältöön

Suomen Hippoksen toimitusjohtajaksi Vesa Mäkinen

Suomen Hippoksen hallitus on nimittänyt Vesa Mäkisen Suomen Hippoksen toimitusjohtajaksi 1.1.2017 alkaen. Mäkinen, 56 on viimeiset 11 vuotta toiminut Veikkauksen kehityspäällikkönä.

-       Meillä oli hyviä hakijoita, joista loppusuoralle pääsi neljä ehdokasta. Vesa Mäkisellä oli kattavin kokonaisuus ja näin ollen hän on paras henkilö hoitamaan tehtävää. Päätös oli täysin yksimielinen, Suomen Hippoksen hallituksen puheenjohtaja Mika Lintilä sanoo.


Suomen Hippoksen hallituksen jäsen Vesa Mäkinen tuntee raviurheilun laajasti vuosikymmenien ajalta. Hän on ravihevosten omistaja, kasvattaja ja valmentaja. Tällä hetkellä Mäkisen tallissa Pornaisissa asuu kuusi hevosta.


-       Raviurheilun yhteiskunnallinen hyväksyttävyys sekä raviurheilun imago urheiluna ja pelikohteena ovat asioita, joita haluan korostaa. Tiedän, että haaste on iso, mutta otan tehtävän innolla vastaan, Vesa Mäkinen toteaa.


Suomen Hippoksen toimitusjohtajan paikka vapautuu, kun Hippoksen ja sen omistaman peliyhtiö Fintoton nykyinen toimitusjohtaja Pertti Koskenniemi siirtyy vuoden 2017 alussa uuden rahapeliyhtiön, Veikkauksen palvelukseen.

Vesa_Makinen
Suomen Hippoksen toimitusjohtajaksi valittiin Vesa Mäkinen,
kuva: Jussi Lähde

Lisätietoja,
Suomen Hippoksen hallituksen puheenjohtaja Mika Lintilä puh. 050 5113080 tai Vesa Mäkinen puh. 040 532 8923Hippos logo2010 RGB