Hyppää sisältöön

Suomen Hippoksen rekisteröintipalvelut Helsinki Horse Fair -messuilla

Suomen Hippos ry:n rekisteröintipalvelut palvelevat tulevan viikonlopun Helsinki Horse Fair –messuilla. Palvelupisteellä on mahdollista hoitaa hevosen tietokantaan merkitseminen tai omistajanvaihdos. Hippoksen osastolla on myös mahdollisuus voittaa liput Vermon Kuninkuusravilauantaille osallistumalla varsan nimikeräykseen. Helsinki Horse Fair –messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 17.-19. maaliskuuta.

Rekisteröintipalvelut ovat paikalla seuraavina aikoina:

17.3. klo 17-20.00

18.3. klo 12-18.00

19.3. klo 12-17.00

 

Suomen Hippoksen osasto sijaitsee osastopaikalla 3k50. Osastolla on myös mahdollista jättää oma nimiehdotuksensa varsalle. Anna varsalle nimi –keräys on osa suomenhevonen 110-juhlavuoden tempauksia. Nimiehdotuksista parhaat julkaistaan Hippoksen sivuilla sekä Hippoksen sosiaalisen median kanavissa. Parhaat 100 nimeä palkitaan Suomi100 –vuoden kunniaksi juhlavuoden pinssillä. Helsinki Horse Fair –messuilla keräyksessä on erityispalkinto, kun Vermon Kuninkuusravit lahjoittaa osallistujien kesken arvottavaksi liput Kuninkuusravilauantaille.


www.kuninkuusravit.fi


 

Helsinki Horse Fair infolavalla:
Haaveissa Hevoskasvatus? Uudet Hevoskasvattajat kouluttaa

Uudet hevoskasvattajat on kotimaisen hevoskasvatuksen koulutushanke, jonka tavoitteena on lisätä hevoskasvatuksen vetovoimaa ja luoda edellytyksiä hevoskasvatustoiminnan jatkuvuudelle. Hanke on suunnattu kaikille hevoskasvatuksesta kiinnostuneille, mutta erityisesti mukaan halutaan innostaa uusia hevoskasvattajia. Uudet hevoskasvattajat –hanke tarjoaa vuosille 2017-2018 kattavan koulutuskokonaisuuden, joka sisältää hevoskasvatuksen ja jalostuksen koulutuspäiviä, mentorointia sekä avoimia seminaareja ja ammattimatkoja. Kouluttajina sekä mentoreina – kasvattajankummeina - toimivat alan parhaat asiantuntijat sekä kokeneet ravi-, ratsu- ja ponikasvattajat.

 

Tervetuloa infolavalle kuulemaan lisää

17.3. klo 17.30

18.3. klo 11.15


www.hippos.fi/hevoskasvattajatHHF2017_banneri_900x139