Hyppää sisältöön

Suomen Hippoksen osastolla Horse Show’ssa mielenkiintoista sisältöä läpi tapahtuman

Helsinki International Horse Show järjestetään Helsingin jäähallilla 18.-22. lokakuuta. Tapahtumassa kilpailee este- ja kouluratsastuksessa sekä Suomen kansallinen kärki että kansainväliset huiput. Suomen Hippos on mukana Horse Show’ssa omalla osastollaan. Osastolta löytyy tietoa ja aktiviteetteja Hippoksen toimintaan liittyen. Jalostuksen palveluista on myös mahdollista muun muassa tehdä omistajanvaihdoksia ja ilmoittaa tuontihevonen tietokantaan.

Areenalla, kuva HIHS2017 Sonja Holma
Horse Show järjestetään Helsingin jäähallissa. Kuva Sonja Holma / SRL

Suomen Hippoksen osastolla on esillä raviurheilun nuorisotoimintaa, Raviliiga 2017 sekä suomalainen ratsuhevoskasvatus. Raviurheilun nuorisotoimintaan liittyen pisteellä on mahdollisuus osallistua maksuttomaan onnenpyörään, jossa jokainen osallistuja voittaa! Pääpalkintona on omistajaosuus erinomaisesti kilpailleesta hyväntekeväisyyssuomenhevosravurista Koskelan Akselista vuodelle 2017.

Pisteellä on esillä myös Raviliiga 2017, jossa 12 Liiga-joukkuetta kannattajiensa kanssa ovat ostaneet ravihevoset ja kilpailevat Raviliigassa vuoden 2020 loppuun saakka. Pisteeltä on mahdollista käteisostona ostaa osuus jokaisesta Raviliiga-hevosesta. Olisiko esimerkiksi juuri Horse Show-areenalla Helsingin jäähallissa kotiottelunsa pelaavan Raviliiga HIFK:n hevonen juuri sinulle? Raviliigassa osakkaat maksavat hevosestaan 100 euron kertamaksun.

Suomalainen ratsuhevoskasvatus on mukana osastolla luonnollisesti myös FWB-hevosten kautta. Osasto sijaitsee C-käytävällä, katsomon C5 läheisyydessä.

Jalostuksen palveluja tarjolla

Jalostuksen palveluja on ständillä tarjolla torstaista perjantaihin. Pisteellä on mahdollista tehdä omistajanvaihdoksia sekä ilmoittaa tuontihevonen tietokantaan. Molemmissa tapauksissa otathan hevosen passin mukaan. Osastolla palvellaan muissakin jalostuksen ja hevoskasvatuksen asioissa ja olet lämpimästi tervetullut henkilökohtaisesti pisteelle keskustelemaan mieltäsi askarruttavista hevoskasvatuksen asioista. Osastolla voit myös ilmoittaa ruunauksesta, tehdä avustuksellamme hallinnan oikeuden siirron jne.

Pisteen aukioloajat

Pisteemme on auki seuraavasti:

torstaina kello 15-19

perjantaina kello 8-22

lauantaina kello 8-22

sunnuntaina kello 8-18

 HIHS:ssä tavataan!

 Helsinki Horse Show on suurin vuosittainen ratsastuskilpailu, joka järjestetään Suomessa. Tässä tämän vuoden Horse Show lukuina:


33. Helsinki Horse Show ja 32. maailmancupin osakilpailu
300 kilpailijaa ja lähes 300 keppariporukkaa
600 hevosta
100 rekkaa ja 200 traileria
500 vapaaehtoista
1000 tonnia kuituhiekkaa
yli 7 tuntia tv-lähetystä (YLE)
45 000 kävijää.

Lisätietoja tapahtumasta täällä.

Lämpimästi tervetuloa käymään pisteellämme ja tutustumaan suomalaiseen ratsuhevoskasvatukseen, raviurheilun nuorisotoimintaan sekä Raviliigaan!


Osasto sijaitsee C-käytävällä, katsomon C5 läheisyydessä.