Hyppää sisältöön

Suomen Hippoksen osasto Hevoset Kaivarissa -tapahtuman expossa

Suomen Hippos on mukana Helsingin Kaivopuistossa 20.-21. toukokuuta järjestettävässä Hevoset Kaivarissa-tapahtumassa. Hippos esittelee osastollaan raviurheilun nuorisotoimintaa sekä palveluita ja tarjolla myös on lisätietoa uudesta Raviliigasta.

Raviurheilun_nuorisotoiminnan_fanikortit_05-2017_facebook_1200x628px
Raviurheilun nuorisotoiminnan fanikortteja on jaossa Hippoksen osastollaSuomen Hippoksen osasto sijaitsee paikalla K161 Kotieläinpihan läheisyydessä.

Viikonlopun aikana voi tutustua Suomen Hippoksen alaiseen raviurheilun nuorisotoimintaan, tavata nuoria ohjastajia ja saatavilla on myös heidän fanikorttejaan. Esillä on myös maalikamerakuvauksen kehittymisestä kertova näyttely.

Emma ja Iivari vierailevat osastolla lauantaina

Nuoret raviohjastajat Emma Väre ja Iivari Nurminen vierailevat osastolla lauantaina 20.5. klo 15.30-16.30 - käy hakemassa fanikortti Emman ja Iivarin nimikirjoituksella!

Anna hevoselle nimiehdotus ja voita Koskelan Akselin osuus

Pisteellä voit osallistua Hevosten nimeämiskilpailuun, jossa kaikkien osallistujien kesken arvotaan osuus hevosesta Koskelan Akseli. Jos arpaonni ei tällä kertaa suosi, osuuden Koskelan Akselista voi myös ostaa. Hippoksen pisteeltä saat lisätietoa, kuinka saat palasen voitokasta hevosta 50 eurolla itsellesi. Lisätietoja Koskelan Akselista: www.hippos.fi/koskelanakseli

Myös jääkiekkojoukkueiden kanssa perustetusta Raviliigasta on tarjolla lisätietoa ja osuuksia valitsemaansa liigaan voi ostaa opastetusti sekä lauantaina että sunnuntaina, tai ainakin saat oman joukkueesi tilisiirron mukaan.

Rekisteröi hevonen Hippoksen pisteellä

Hippoksen osastolla on myös hevosten rekisteröintimahdollisuus viikonlopun molempina päivinä. Rekisteröintipiste palvelee lauantaina klo 11-16 ja sunnuntaina 12-16.

Tervetuloa!


Hippoksen osastolta löydät myös Finlaysonin juhlavuoden tuotteet:

Mahdollisuuksien_hevonen_Finlayson_05-2017_facebook_1200x628px