Hyppää sisältöön

Suomen Hippoksen nimitysuutisia

Suomen Hippokseen on nimetty talouspäällikkö ja tietohallintopäällikkö. Talouspäällikkönä aloittaa 1. joulukuuta 2016 alkaen Sanna Heino ja tietohallintopäällikkönä Jukka Niskanen 1. tammikuuta 2017 alkaen.

Talouspäälliköksi Sanna Heino

Suomen Hippos ry:n hallitus on nimennyt Sanna Heinon, 37, uudeksi talouspäälliköksi. Heino aloittaa tehtävässään torstaina 1. joulukuuta. Heino on työskennellyt mm. Suomen Hippoksen tytäryhtiön Hevostalous Oy:n toimitusjohtajana. Hevostalous Oy:n liiketoiminta myytiin 31. lokakuuta.

- Tuleva toimenkuvani on toimia Hippoksen ja sen tytäryhtiön Hevosurheilulehden talouspäällikkönä. Vastuualueiseni kuuluu mm. tukienmaksatuskäytännöt MMM:n ja hevostalouden edunsaajatahojen välillä sekä Hippoksen ja tytäryhtiö Hevosurheilu Oy:n talouden prosessien toteutus ja kehittäminen, Heino kertoo.

 

- Tulevaisuus tuo mukanaan paljon uusia käytäntöjä, joten on tärkeää huolehtia, että kaikki asiat hoidetaan oikein. Yhteen hiileen puhaltamalla uskon, että onnistuimme koko alana oikein hyvin.

 

Yhteystiedot
Sanna Heino, sanna.heino@hippos.fi, puh. 020 760 5540

 

 

Jukka Niskanen tietohallintopäällikön tehtävään

Kilpailutoimenjohtaja Jukka Niskanen, 46, tulee 1.1.2017 alkaen toimimaan Suomen Hippoksen tietohallintopäällikkönä. Niskanen siirtyy tehtävään kilpailutoimenjohtajan toimesta, jota hän hoitaa vuoden 2016 loppuun saakka. Vuodesta 2000 lähtien Suomen Hippoksessa työskennellyt Niskanen vastaa jo tämän hetkisessä toimessaan myös IT-asioista. Jatkossa Niskanen tulee tekemään täysiaikaisesti IT-työtä.

- Ensi vuoden suurimpana hankkeena on Heppa-järjestelmän merkittävä kehitystyö, joka sisältää mm. uuden jalostustietojärjestelmän, hevosten sähköisen lääkeainekirjanpidon, mobiilikäyttöliittymän Oma talliin, nettisivujen uudistamisen ja sähköisen asioinnin sekä maksujärjestelmien kehittämisen, Niskanen valottaa.

 

- Tiedossa on todella mielenkiintoisia projekteja. Hippos-talosta poistuu Fintoton lähdön myötä paljon it-osaamista. Odotan innolla, että pääsen toteuttamaan 100 prosenttisella työpanoksella koulutustani vastaavia hankkeita.

 

Yhteystiedot

Jukka Niskanen, jukka.niskanen@hippos.fi, puh 020 760 5230

 


Avoinna markkinointipäällikön paikka

Täällä hetkellä Suomen Hippokseen haetaan markkinointipäällikkö. Hakuaika päättyy 12.12. ja hakuilmoitus löytyy TÄÄLTÄ