Hyppää sisältöön

Suomen Hippoksen alaisen raviurheilun nuorisotoiminnan valtakunnallinen jäsenuudistus tuli voimaan vuoden 2017 alusta

Nyt kannattaakin tulla toimintaan mukaan ja myös vanhojen jäsenten kannattaa päivittää jäsentiedot ajantasalle - näin varmistat Kärryillä-lehden tilauksen jatkumisen sekä muut jäsenedut! Valtakunnallisia jäsenetuja on luvassa lisää ja niitä päivitetään sitä mukaa kun niitä vahvistetaan ja jäseneduista tiedotetaan nuorisotoiminnan ajankohtaisissa uutisissa. Vuoden 2016 jäsenmaksunsa maksaneille lähtee tämän viikon aikana tunnukset uuteen Suomen Hippoksen jäsentietopalveluun ja laskutus tapahtuu sähköpostin kautta. Kun saat uudet tunnukset sähköpostiisi, käythän tarkistamassa, että jäsentietosi ovat ajantasalla!

Valitsemalla seuraksi paikallisen nuorisokerhon, esim. Lappeen ravinuoret liityt sekä valtakunnalliseen, että paikalliseen nuorisotoimintaan mukaan. Samalla saat käyttöösi valtakunnalliset sekä oman nuorisokerhon edut. Valitsemalla seuravalkoista Suomen Hippos ry, nuorisotoiminta – liityt mukaan valtakunnalliseen raviurheilun nuorisotoimintaan ja saat käyttöösi valtakunnalliset edut. 


Huom. Ensisijaisesti mukaan raviurheilun nuorisotoimintaan liitytään oman paikallisen seuran/ravinuorten kautta. 

Liity mukaan raviurheilun nuorisotoimintaan TÄSTÄ


Kysy lisää uudesta jäsenkäytännöstä - lisätietoja ja yhteystiedot löydät tämän sivun alareunasta. Liittymällä raviurheilun nuorisotoiminnan jäseneksi saat valtakunnalliset jäsenedut sekä mahdollisuuksien mukaan myös alueelliset sekä paikalliset jäsenedut. Valtakunnallinen raviurheilun nuorisotoiminnan jäsenyys sisältää myös paikallisen nuorisokerhon jäsenyyden, nuorisokerhot löydät TÄSTÄ

Youngpowerlogo_SINJäsenmaksu 2017:
* nuorisojäsen 25 e/vuosi (alle 18-vuotiaat) 
* seniorijäsen 25 e/vuosi, (18 vuotta täyttäneet) 
* perhejäsenmaksu 40 e/vuosi 
* kannatusjäsen 50 e/vuosi 
* yhteisöjäsen 50 e/vuosi

Valtakunnalliset jäsenedut löydät TÄSTÄ

Vuoden 2017 jäsenmaksu ei enää sisällä Suomen Poniraviyhdistyksen jäsenyyttä. 

Lisätietoja jäseneksi liittymisestä saat:


Suomen Hippos ry

Helena Hyvämäki-Mäenpää

nuorisotoiminnan koordinaattori

Tulkinkuja 3, FI-02650 Espoo

Puhelin: +358 (0)20 760 5246

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi

Raviratojen nuorisotoiminnan yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ