Hyppää sisältöön

Suomalaiset menestyivät jälleen ulkomailla – Twist of Fate toinen E3-finaalissa

Suomalaishevoset jatkoivat menestystään Ruotsissa. Pekka Korven valmentama ja ohjastama Twist of Fate saavutti kakkossijan oriiden ja ruunien E3-finaalissa Rommessa ansaiten 462 5000 kruunun potin. Markku Niemisen valmentama ja Jorma Kontion ohjastama Callela Lisbeth oli neljäs tammojen E3-finaalissa ja tienasi 111 000 kruunua.

Twist of Fate esitti komean loppukirin taustalta ja ehti ulkoratoja pitkin kakkoseksi ruotsalaisen voittajan Capitol Hillin jälkeen. Voittajan aika oli 11,8a/1640m. Twist of Faten tulos oli 12,0a ja se ansaitsi omistajilleen Star-Racing Oy:lle ja Medi-Eira Oy:lle 462 500 kruunun potin. Hevosen on kasvattanut Ilon Kautta Talli. Katso lähtö täällä!

Tammojen E3-finaalissa nähtiin kaksi Markku Niemisen tallin hevosta. Willow Pride ei pystynyt nousemaan hänniltä kärkikahinoihin, mutta Callela Lisbeth teki hyvän juoksun sijoittuen neljänneksi. Jorma Kontion ajokki oli mukana alun kovassa vauhdissa, matkasi sitten 3. sisällä ja nousi viimeisellä takasuoralla johtavan rinnalle. Callela Lisbeth tsemppasi vaativan juoksun jälkeen neljänneksi ajalla 12,1a/1640m ansaiten 111 000 kruunua. Kilpailun voitti Capitol Hillin tallikaveri Calamara's Girl Svante Båthin tallista. Katso lähtö täällä!

Twist of Fate ja Pekka Korpi
Twist of Fate / Pekka Korpi