Hyppää sisältöön

Shetlanninponi Springfield Homer Kansallisen Poninäyttelyn avauspäivän voittaja

Kansallinen Poninäyttely Vermon raviradalla käynnistyi lauantaina nuorten hevosten arvosteluilla. Vuoden parhaaksi Suomessa syntyneeksi nuoreksi kruunatiin shetlanninponiori Springfield Homer. Suomen Hippoksen kehässä jaettiin yhteensä 13 I palkintoa.

Springfield Homer
Springfield Homer. Kuva Pirje Fager-Pintilä 

Springfield Homerin on kasvattanut ja omistaa Anu Tapola-Vugts ja Johannes Vugts Tarttilasta. Tapola-Vugts oli voiton ratkettua onnesta sekaisin.

- Olo on sanoinkuvaamaton! Aivan uskomatonta, että tämä meidän poni voitti welshit ja kaikki muut, upeeta! Huomiseen lähdetään hyvällä mielellä katsomaan miten käy.

 

Tapola-Vugts kertoi Springfield Homerin tulevaisuuden suunnitelmissa olevan ensi vuonna osallistuminen Ponioripäiville ja sen jälkeen mahdollinen siitosura. Sitä ennen ori osallistuu tämän päivän voiton ansiosta huomenna Kansallisen Poninäyttelyn huipentavaan Best In Show kehään mittelemään koko näyttelyn voitosta. Finaali nähdään huomenna noin klo 16.00 ja yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

 

Sprinfield Homer yksi Hippoksen kehän I palkintoon yltäneistä

Suomen Hippoksen näyttelykehässä nähtiin yhteensä 53 poni-, vuono- tai ratsuponiedustajaa. Näistä 13 ylsi I palkintoon. I palkinnolla palkitut olivat connemarat Ohana Highest Hope ja Symphatil Umbrella, gotlanninrussponit Snälla Lilja ja Bibbidy Flit, shetlanninponit Springfield Homer, Hyrtölän Hurma, Everlasting Clarity, Hillary v. Groenendaal, Springfield Hortencia ja Usvaniityn Jillaroo sekä welsh Bestowal Cashlyn ja welsh D-sektion edustajat S.W. Spaceboy ja S.W. Allways On My Mind