Hyppää sisältöön

Seuraa Kuninkuusravien seppelejahtia helposti Mobiilihepasta

Mobiiliheppa on mobiililaitteisiin suunniteltu versio Hippoksen tulos- ja tilastopalvelu Hepan suosituimmista toiminnoista. Kuninkuusravien aikana Mobiilihepasta on helppo seurata pääkilpailujen tilannetta kunkin osamatkan jälkeen.

Mobiilihepassa liikkuminen lähdön tulosten ja kokonaiskilpailun taulukon välillä on helppoa.

Suomen Hippoksen viime vuonna julkaisema Mobiiliheppa tekee Kuninkuusravien kokonaiskilpailujen seurannan helpoksi. Seinäjoen Kuninkuusraveissa 31.7.-2.8. kuninkuus- ja kuningatarkilpailujen tulokset päivittyvät jokaisen osamatkan jälkeen kokonaistilanne-taulukkoon heti sen jälkeen, kun lähdön viralliset tulokset on julkistettu.

Kokonaistaulukko täydentyy sitä mukaa, kun kilpailut etenevät lähtö lähdöltä. Kokonaisajan ja osalähtöjen sijoitusten lisäksi tilasto seuraa hevosten viikonlopun aikana kertyvää palkintosummaa. Taulukosta on myös helppo siirtyä tarkastelemaan hevosten tarkempia tietoja. Kokonaiskilpailun taulukkoon pääset liikkumaan kunkin osalähdön tuloksista.

Mobiiliheppa on Suomen Hippoksen kehittämistä palveluista ensimmäinen, joka on suunniteltu puhtaasti mobiili edellä. Mobiilihepassa selkeät grafiikat tekevät tulosten lukemisesta helppoa, ja nopea päivittyminen tuo muun muassa Kuninkuusravien tilanteet nähtäville heti virallisten tulosten selvittyä. Kuninkuusravien lisäksi Mobiilihepassa on seurattu talven aikana muun muassa Kavioliigan pistepörssin kehittymistä.

Mobiiliheppa on älypuhelimiin suunniteltu versio Hippoksen tulos- ja tilastopalvelu Hepan suosituimmista toiminnoista. Sovelluksesta löytyvät tulokset, lähtölistat sekä esimerkiksi hevosten kilpailuhistoria, ja sisällöt on paketoitu helposti selattavaan ja visuaalisesti tyylikkääseen muotoon.

SIIRRY MOBIILIHEPPAAN >

Lue myös:

Mobiiliheppa on täällä! Raviurheilun suosituimmat sähköiset palvelut mobiiliversiossa

Sähköinen omistajanvaihdos on nopea ja turvallinen

Näin asetat Mobiilihepan puhelimesi aloitusnäyttöön

Android-käyttäjä

1)     Avaa puhelimesi selain ja kirjoita osoitteeksi heppa.hippos.fi/mobiili
2)     Valitse oikeasta yläkulmasta ”kolme pistettä” ja sen jälkeen ”Lisää aloitusnäyttöön”
3)     Mobiiliheppa on asennettu ja löytyy puhelimesi aloitusnäytöltä

iOS-käyttäjä

1)     Avaa puhelimesi selain ja kirjoita osoitteeksi heppa.hippos.fi/mobiili
2)     Valitse selaimen alareunasta keskimmäinen kuvake, jossa nuoli osoittaa ylöspäin, ja sen jälkeen ”Lisää Kotivalikkoon”
3)     Mobiiliheppa on asennettu ja löytyy puhelimesi aloitusnäytöltä