Hyppää sisältöön

Seinäjoen Kuninkuusraveissa järjestetään varsahuutokauppa

Jo perinteeksi muodostunut suomenhevosten varsahuutokauppa nähdään myös Seinäjoen Kuninkuusraveissa. Viime kesänä ennätyssuosion saanut huutokauppa pidetään nyt jo kuudetta kertaa.

Jo perinteeksi muodostunut suomenhevosten varsahuutokauppa järjestetään myös Seinäjoen Kuninkuusraveissa. Kuvassa viime vuoden tunnelmia Jokimaalta. Kuva: Hippos / Hanna Närhinen

Huutokauppa järjestetään perjantaina 31. heinäkuuta Seinäjoen kuninkaallisten iltapäiväravien jälkeen ja kaupanteko starttaa noin kello 17.30. Myytävänä on enintään kaksikymmentä varsaa, joiden kaikkien lähtöhinta on vähintään 1 000 euroa.


Huutokaupan meklarina toimii viime vuoden tapaan Lauri Hyvönen. Viime vuonna Lahden Kuninkuusravien huutokaupassa nähtiin ennätyshintoja, kun myytyjen varsojen keskihinta kohosi peräti 8 700 euroon. Kallein varsa, Lumi-Riku, huudettiin 25000 eurolla. 


Ilmoittautuminen huutokauppaan on nyt auki. Myyntiin otetaan 2- ja 3-vuotiaita suomenhevosvarsoja. Mikäli ilmoitettuja varsoja on enemmän kuin kaksikymmentä, suoritetaan karsinta. Myytävät varsat ilmoitetaan sähköpostitse osoitteeseen seinajoen.ravit@seinajoenravit.net. Ilmoittautumisaika päättyy sunnuntaina 24. toukokuuta, jonka jälkeen myyntiin tulevista varsoista koostetaan huutokauppaohjelma.


Huutokaupan säännöt sekä tarkemmat ilmoittautumisohjeet löydät osoitteesta www.kuninkuusravit.fi/varsahuutokauppa


Kuninkuusravit järjestetään Seinäjoella nyt kahdeksannen kerran. Edellisen kerran rata isännöi tapahtumaa vuonna 2005.


Lisätiedot:

Emilia Lehtonen
Tiedottaja, Kuninkuusravit 2020

Puh. 044 0671140

emilia.lehtonen@seinajoenravit.net