Hyppää sisältöön

Seinäjoelta villi kortti Elitloppet-viikonlopun Harper Hannover -lähtöön

Seinäjoki Race -päivänä 18.4. ajettavasta lämminveristen 3100 metrin lähdöstä voittajalle on tiedossa pääsy Elitloppet-viikonlopun Harper Hannover -lähtöön.

Atupem Pastore Bob Seinäjoki Race 130419 kuva Hippos Hanna Laakso
Seinäjoki Race-päivänä ajettavasta lämminveristen 3100 metrin lähdöstä voittajalle on luvassa villi kortti Elitloppet-viikonlopun Harper Hannover -lähtöön. Kuva: Hippos / Hanna Laakso
Suomen ja Ruotsin välinen kilpailuyhteistyö täydentyy tulevana keväänä, kun Seinäjoki Race -päivänä ajettava lämminveristen 3100 metrin lähtö saa maukkaan lisämausteen. Sarjan profiili nousee huomattavasti, kun sen ykköspalkinto kohoaa peräti 12.000 euroon. Lisäksi Seinäjoen Ravikeskus ja Solvalla ovat sopineet, että lähdön voittaja saa ”villin kortin” Elitloppet-viikonlopun klassiseen voimainkoitokseen, Harper Hanover -lähtöön. Kilpailu on tunnetuin pohjoismainen stayerlähtö, jossa ykköspalkinto on 900.000 kruunua. Seinäjoen kilpailu nimetään Harper Hanoverin pohjalaissankari Etain Royalin mukaan Stayeriksi.

- Räätälöimme sarjaa jo viime vuonna Harperin suuntaan, mutta kun nyt päätimme satsata myös palkintoon, niin oli luontevaa lähteä rakentamaan yhteyttä Solvallaan. Mikael Mattfolk monipuolisena kv-kuriirina on ollut tässäkin isona apuna. Mielessä on yhteistyön muodot muutenkin mm. Kuninkuusravien lanseeraamiseksi ruotsalaisten tietoisuuteen. On todella hienoa päästä tällaisen klassikkokilpailun kumppaniksi ja on mielenkiintoista nähdä, millainen joukko meille huhtikuussa kerääntyy, iloitsee Seinäjoen toiminnanjohtaja Jyri Saranpää

Seinäjoki Racesta tulee muutenkin mielenkiintoinen päivä, kun molempien rotujen Kavioliiga-osakilpailut ajetaan avoimina tammalähtöinä ja Kasvattajakruunun alkuerälähdöissä kohtaa 3-vuotisikäluokka.

Lisätiedot:

Jyri Saranpää, jyri.saranpaa@seinajoenravit.net, +358 500 567764

Mikael Mattfolk, stallravas@gmail.com, +358 50 501 3711