Hyppää sisältöön

Sarjakone löytyy nyt myös Mobiilihepasta

Sarjakone löytyy nyt myös Mobiilihepasta

Hippoksen Oma Talli –palvelu täydentyi huhtikuussa Sarjakoneella, joka helpottaa hevosen kilpailukalenterin suunnittelua. Palvelu löytyy nyt myös Mobiilihepan puolelta, ja palvelu on avoin kaikille palvelun käyttäjille.

Sarjakone pitää sisällään kaikki Heppa-järjestelmään tallennetut sarjat. Oma Talli –palvelussa sarjojen haku onnistuu vain omille hevosille, mutta Mobiilihepassa palvelussa pystyy hakemaan sarjoja kaikille tietokantaan rekisteröidyille ravihevosille. Toiminallisuudet ovat pääasiassa samat kuin Oma Tallin versiossa, mutta sarjojen tallennus ei ole Mobiilihepassa mahdollista.

Hakukoneen avulla sarjojen haku onnistuu ajankohdan, ratojen, lähtötavan, voittosumman sekä monien muiden lisäkriteerien avulla.

Sarjakone esittää hakutuloksissa ensin sarjat, jotka ovat sen mielestä kaikista kiinnostavimpia. Kiinnostavat sarjat perustuvat hevosen voittosummaan, eli kone pyrkii jättämään hakukriteerien ulkopuolelle sarjoja jotka eivät ole välttämättä kiinnostavia.

Vuonna 2019 lanseeratusta Mobiilihepasta pystyy jatkossakin tarkistamaan ravien tulokset sekä lähtölistat. Lisäksi palveluun on koottu tilastoja ja esimerkiksi hoitajien menestyksen seuraaminen on palvelussa helppoa. Kuninkuusravien lähestyessä hevosten kokonaiskilpailutilanne päivittyy Mobiiliheppaan reaaliajassa.

Mobiilihepan Sarjakoneeseen.

Lyhyt esittely Mobiilihepan Sarjakoneesta on katsottavissa Hippoksen YouTube-kanavalta.