Hyppää sisältöön

Sami Kauhanen on Suomen Hippoksen uusi toimitusjohtaja

Suomen Hippoksen toimitusjohtajaksi on nimitetty Sami Kauhanen, 48. Kauhanen siirtyy Hippokseen Veikkauksen vedonlyönnin liiketoimintaryhmän johtajan tehtävästä.

Sami Kauhanen.

Suomen Hippoksen hallitus päätti keskiviikon kokouksessaan 27.5. nimittää Hippoksen uudeksi toimitusjohtajaksi Sami Kauhasen, 48. Kauhanen aloittaa tehtävässään 1.9.2020.

Kauhanen on koulutukseltaan upseeri ja tehnyt pitkän uran johtamisen sekä rahapelialan saralla. Hippokseen Kauhanen siirtyy Veikkauksen vedonlyönnin liiketoimintaryhmän johtajan tehtävistä. Veikkauksella Kauhanen on ehtinyt työskennellä lähes 10 vuotta, joista viimeiset viisi nykyisessä tehtävässään.

Ennen Veikkausta Kauhanen toimi muun muassa johtamistaidon konsulttina ja valmennusliiketoiminnan vetäjänä sekä hevospeleistä ennen peliyhtiöiden yhdistymistä vastanneen Fintoton myynti- ja yhteyspäällikkönä.

Vankan johtamis- ja rahapelitaustan lisäksi Kauhasella on pitkä käytännön kokemus hevosalalta. Kauhanen toimi 2000-luvun taitteessa kuusi vuotta ammattivalmentajana sekä -ohjastajana, ja tilastoista löytyy peräti 2 721 ohjastettua starttia.

”Hevoset ja raviurheilu ovat olleet kiinteä osa elämääni, ja pienen tauon jälkeen pääsen jälleen tekemään töitä tämän hienon alan ja urheilun parissa. Tulevaisuus tarjoaa paljon haasteita, mutta näen edessä myös paljon mahdollisuuksia. On erittäin hienoa päästä mukaan vaikuttamaan”, Kauhanen odottaa innoissaan.

 

”Ala on joutunut totuttelemaan täysin uuteen tilanteeseen peliyhtiöiden yhdistymisen jälkeen ja se on tietenkin vaatinut sopeutumista. Olen aivan varma, että tulevaisuudessa hevosalan ihmisten vahva tahto auttaa löytämään yhteisen päämäärän, jonka saavuttamisen eteen olemme kaikki valmiita tekemään parhaamme.”

 

Suomen Hippoksen vt. toimitusjohtajana toimii syyskuun alkuun saakka jalostusjohtaja Minna Mäenpää.

Lisätiedot:


Juha Rehula, Suomen Hippoksen hallituksen puheenjohtaja
p. 050 511 3017

Sami Kauhanen, Suomen Hippoksen toimitusjohtaja 1.9.2020 alkaen
p. 0400-772 469