Hyppää sisältöön

Salatut elämät Vermossa – perjantaina se alkaa!

Kun Salatut elämät –tuottaja Laura Rislakki nuorena tyttönä haki töitä Vermosta, ei hän osannut aavistaa, että eräänä päivänä hän olisi siellä tuottamassa Suomen suosituinta draamasarjaa. Töitä ei tuolloin Lauralle löytynyt, mutta hänet ohjattiin Vermosta Tuusulaan, Supertrotters-tallille jossa hän työskenteli jonkin aikaa. Elämä vei sitten muualle, mutta hevosrakkaus on säilynyt, perheessä harrastetaan ratsastusta.

Näyttelijä ja hevonen
Näyttelijä Marius Laiho ja hänen hieno vastanäyttelijänsä Fokus, roolinimeltään Midnight Star eli Tähti.

Hevoset ja raviurheilu olivat Salkkarien tuotantoryhmälle ennestään tuntematon alue, ja Laura Rislakki veikin sekä käsikirjoittajat että muun ryhmän ennakkoon tutustumaan niin talleihin kuin raveihinkin.

"Alussa kaikkia jännitti vähän hevosten läheisyys, mutta ravikoulun hevoset ovat lunkeja kavereita. Meillä on ollut hyvä hevoscasting.  Toki kaikki ovat joutuneet opettelemaan uusia sanoja, kuten vaikka riimu ja loimi", nauraa Laura.

Vermossa on ollut syksyn mittaan ollut parikymmentä kuvauspäivää, ja Laura Rislakki kehuu sitä, miten hyvin kuvausryhmä on vastaanotettu tallialueella ja miten ystävällisiä kaikki ovat olleet. Ja sääkin on suosinut kuvauksia poikkeuksellisen lämpimänä syksynä.

Näyttelijä Marius Laiho, jonka henkilöhahmo Tommi siis on töissä Vermossa, on haikeana:

"Tämä on ollut hieno ja ainutlaatuinen syksy. En ollut ikinä edes seisonut hevosen vieressä ja nyt ei enää yhtään jännitä, Fokus-hevonen, tai Tähtihän tämän roolinimi, on hyvä ja rauhallinen vastanäyttelijä, tätä tulee ikävä."

Luvassa on jännitystä, romantiikkaa ja yllättäviä käänteitä – niin kuin Salkkareissa kuuluukin olla!

Salkkarit on Suomen suosituin draamasarja, se tavoittaa arkipäivisin keskimäärin 700.000 katsojaa. Sen myötä on mahdollista tuoda raviurheilua esille positiivisella ja ihmisiä kiinnostavalla tavalla. Vermo-jaksoilla raviurheilu tavoittaa varmasti myös uusia ystäviä ja Suomen pääradalle sarja tuo uutta näkyvyyttä. Idea koko Salkkari-yhteistyöstä lähtikin Vermon hallituksen ideariihestä.


Ja mitä sarjan alussa ja lopussa näkyvään ohjelmatunnisteeseen tulee, siinä ravikoulun Big Bad Hoss -hevosta ajaa Santtu Raitala, joka kuuluu itsekin Sakkarien suureen fanijoukkoon. 

Ensimmäinen Vermossa kuvattu Salkkarit-jakso nähdään MTV-kanavalla perjantaina 23.11. klo 19.30.