Hyppää sisältöön

Ruotsalaisvieraat visioivat raviurheilun tulevaisuutta Finlandia-päivänä

Vermon kansainvälinen Finlandia-Ajo-tapahtuma alkaa tänä vuonna mielenkiintoisella tilaisuudella, kun Stefan Hultman ja Johan Lindberg saapuvat Suomeen. Raviurheilu 2029 Pohjoismaissa -tilaisuus alkaa Vermo Areenalla lauantaina 4. toukokuuta klo 10.30, ja pääsy sisältyy Finlandia-lipun hintaan.

RAVIT_2029_Hutman_ja_Lindberg_Vermo_0405_2019

Ruotsin raviurheilun keskusjärjestön pääsihteerinä toiminut Johan Lindberg ja tunnettu ravivalmentaja Stefan Hultman ovat tehneet Ruotsissa suuren suosion saavuttaneita tilaisuuksia, josta on nyt mahdollisuus nauttia myös Suomessa. Turneen ideana on ollut vierailla kaikilla ruotsalaisilla raviradoilla tapaamassa ihmisiä ja visioimassa raviurheilun tulevaisuutta. Tilaisuuksissa on ollut yhteensä lähes 4000 kuulijaa.

Vermo saa kunniavieraat pitämään vastaavan tilaisuuden myös Suomen pääradalla.

”Minä aloitan vakavammista asioista ja sitten puhumme pidempään Stefan Hultmanin kanssa”, Johan Lindberg selvittää Svensk Travsportin tiedotteessa. ”Stefanilla on fantastinen tapa kertoa tarinansa. Ne ovat tarinoita täynnä naurua, kyyneleitä, nousuja ja laskuja. Olen nähnyt yleisössä ihmisiä kyyneleet silmissä niin naurun kuin surullisten tarinoiden myötä. Luonnollisesti annamme yleisölle mahdollisuuden kysyä meiltä mitä vain.”

Tilaisuus alkaa Vermossa Grand Circuitissa klo 10.30 ja jatkuu klo 13 saakka. Puheet ovat ruotsiksi, mutta juontaja Satu Laakso kääntää tärkeimmät pointit myös Suomeksi.

Tilaisuuden toteuttavat yhteistyössä Vermo ja Suomen Hippos. Tilaisuus on osa Ravit 2029 –tulevaisuustyötä.


Lue lisää:


Tulevaisuustyön pohja luotu, työryhmien työskentely päätökseen