Hyppää sisältöön

Reijo Liljendahlin valmentamalle ja suomalaisomistuksessa olevalle Grant Bokolle suurvoitto Eskilstunassa

Suomalaisen Onkel Invest Oy:n omistama Grant Boko otti 1,6 miljoonan kruunun jättivoiton sunnuntaina Eskilstunassa ajetussa 3-vuotiaiden oriiden ja ruunien Breeders Crown –finaalissa. Lähdön ensimmäinen palkinto oli 800 000 kruunua ja kun hevonen on mukan premierchansningeninissa, tuplaantui sen saavuttama palkinto 1,6 miljoonaan kruunuun.

Ulf Ohlsson istui Reijo Liljendahlin valmentaman Grant Bokon rattailla. Liljendahlin talliin tuli lähdöstä kaksoisvoitto, kun Policy Of Truth pinnisti toiseksi.


3034117
Grant Boko, kuva: Kanal75 / Thomas Blomqvist

 

Lähtö uusittiin kerran, ja toisessa yrityksessä Ohlsson sai Grant Bokon vuorenvarmasti liikkeelle ja johtoon. Maalisuoralla Grant Boko piti helposti tallikaveri Policy Of Truthin takanaan. Grant Boko juoksi hienon voittotuloksen 12,9a/2100 metriä. Voittopalkinto oli 1,6 miljoona kruunua, kun omistaja luopui hevosen 2-vuotiskaudella opetuslähtöpalkkiosta.


Markku Niemisellä oli kaksi hevosta muissa Breeders Crown –finaaleissa. Callela Eliza nousi hankalista asemista seitsemänneksi 3-vuotiaiden tammojen lähdössä. Robin Roof jäi 4-vuotiaiden oriiden ja ruunien lähdössä pussiin ja oli kahdeksas. Timo Nurmoksen Ceasar Sisu otti nelospalkinnon.

 

Petri Salmelan valmentamat hevoset olivat menopäällä. Salmelan oma Carisma Sisu ja Oy LeVallo Ab:n omistama Tortuga toivat voitot. Davy Jones Sisu toi Salmelalle kakkossijan 3-vuotislähdössä