Hyppää sisältöön

Raviurheilun esittelyvideo julkaistaan viikonloppuna

Nuoret raviurheilijat, ponit ja hevoset ovat pääosissa viikonloppuna ensiesityksensä saavassa esittelyvideossa, jossa nähdään reilun minuutin paketissa raviurheilun hienoja hetkiä ja tunnelmia.

Nuori raviharrastaja Reetta Hirvonen on yksi esittelyvideolla esiintyvistä nuorista. Tiiviin kuvausillan aikana Reetta ehti ajaa myös B-ponimontéssa kakkossijan russ-ruuna Kålmans Scooby Doolla (kuvassa). Kuva: Helena Hyvämäki-Mäenpää

Suomen Hippos on tuottanut yhdessä Suomen montéohjastajat ry:n ja raviurheilevien nuorten kanssa videon, jossa esitellään tiiviissä paketissa raviurheiluharrastusta ja sen monimuotoisuutta. Videon pääosissa ovat nuoret raviurheilijat, ja vilahtavatpa mukana kokeneemmatkin nuoret osaajat Emma Väre, Santtu Raitala ja Jukka Torvinen.

Vermon Finlandia- ja Derby-ravien yhteydessä julkaistiin vastaava esittelyvideo montésta. Nyt Teivon Ponikuninkuusravi-viikonloppuna julkaistaan esittelyvideo, jossa nuoret raviurheilijat, ponit ja hevoset ovat pääosassa. 

Videot tehtiin yhteistyössä videot kuvanneen Ruska Tuotanto Oy: n toimitusjohtaja Joel Nykäsen kanssa. Nuoren tuottajan kädenjälki näkyy niin toteutuksessa kuin musiikkivalinnoissa. Mukana kuvausjärjestelyissä ja editoinnissa oli myös Susanne Klemola SMO ry:stä.  

"Videot kuvattiin Teivon raveissa yhden illan aikana, ja reiluun minuuttiin pyrittiin tiivistämään tunnelma raviurheilun monimuotoisuudesta aina hevosen hyvinvoinnista huolehtimisesta kavereiden kanssa yhdessä tekemiseen ja huippu-urheiluun saakka. Videoista tehdään myös tekstitetyt versiot yhdessä nuorten, Suomen montéohjastajat ry:n ja Suomen Poniraviyhdistyksen kanssa. Videot tulevat toimimaan oheismateriaalin kera esittely- ja opetuskäytössä avaamaan lajia uusille harrastajille mm. varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja tapahtumissa sekä Hippoksen syksyn mittaan julkaistavalla verkko-oppimisalustalla, taustoittaa kuvausten ja sisällöntuotannon organisoijana toiminut nuoriso- ja koulutustoiminnan koordinaattori Helena Hyvämäki-Mäenpää Suomen Hippoksesta.


Raviurheilun esittelyvideon voit nähdä Ponikuninkuusravien TV-lähetyksen yhteydessä MT Ravinetin TV26- kanavalla sekä MT.fi-verkossa sunnuntaina 20.9 ja lauantaina 19.9. MT Ravinetin TV26-kanavalla Superlauantain ravilähetyksen alussa ja lopussa sekä sunnuntain Talkkari-lähetyksessä. Muistathan katsoa!

Lue lisätietoja Ponikuninkuusravien suorista lähetyksistä!