Hyppää sisältöön

Raviurheiluilta – 10-vuotisjuhlalähetys Teivon raviradalta

Raviurheilu-ilta on vuodesta 2002 alkaen kuulunut Radio Suomen kesään, joten tiistaina 19. heinäkuuta on edessä 10:s perättäinen lähetys. Kimmokkeen ensimmäisen teemaillan järjestämiseen antoi tieto, että Jori Turjan valmentama huippuori Varenne oli tulossa Suomeen ja Mikkeliin yrittämään maailmanennätystä.

Hippoksen ja urheilutoimituksen yhteistyöllä kerättiin Pasilan studioon joukko asiantuntijoita vastaamaan yleisön kysymyksiin ennen St.Michel-ajoa. Mukana olivat jo tuolloin esimerkiksi eläinlääkäri Kristiina Ertola ja kilpailutoimenjohtaja Matti Lakkisto, jotka ovat tälläkin kertaa mukana.

Sekä ilta että maailmanennätyksen tavoittelu onnistuivat hyvin. Varenne juoksi ME-ajan (09,3 aly) ja yleisöä saapui juoksua seuraamaan enemmän kuin kukaan uskalsi toivoa. Samalla oli syntynyt traditio, joka siitä alkaen on aina yhtenä heinäkuisena kesäiltana valottanut suomalaisille ravimaailman saloja. Kysymyksiä ja kommentteja on riittänyt ja hauskaa on ollut.

Mikä ihastuttaa tai vihastuttaa raviurheilussa? Kysy tai vinkkaa sinä - asiantuntijat vastaavat.

Tällä kertaa Raviurheiluilta lähetetään lähes kolmen tunnin mittaisena suorana lähetyksenä heinäkuun lopulla Kuninkuusraveja isännöivän Teivon-raviradan tunnelmasta Tampereelta.

Tiistai-illan studiojoukkueessa ovat Kristiina Ertolan ja Matti Lakkiston lisäksi ainakin huippuhevosten valmennuksen ja hoidon parissa muun muassa Ranskassa pitkään työskennellyt ja edelleen raviperheen arkea pyörittävä ohjastaja Mika Forssin puoliso Marjo Kivimaa sekä kokenut ravitoimittaja Marko Lähteenmäki.

Lähetystä johdattelevat Saila Mattila ja Jouko Vuolle.

Raviurheiluilta suorana Teivon tunnelmasta Tampereelta tiistaina 19.7 kello 18.06 -20.45.

Osallistu lähetykseen vaikka heti!

Puhelimella:

Suoran lähetyksen puhelinnumero on 0203-17 600. Puhelun hinta on lankapuhelimesta 8,21 snt/puhelu plus 2 snt. minuutilta, matkapuhelimesta soitettuna hinta on 8.21/puhelu+14,9 snt/minuutilta. Puheluita otetaan vastaan 19.7 kello 17.30 alkaen.

Tekstiviestillä:

Matkapuhelimen kautta voi lähettää kysymyksen tekstiviestinä, tekstiviestitunnus on RS TEEMAILTA kysymyksesi. Lähetä viesti numeroon 16149. Palvelu toimii seuraavilla liittymillä: Armas, DNA, Elisa, Kolumbus, Saunalahti, Sonera, TeleFinland, Zeroforty ja ÅMT (Ålands Mobiltelefon) ja hinta on 40 snt / viesti.

Sähköpostitse: Sähköpostiosoite on radio.suomi@yle.fi

Osallistumislomake sekä ohjeet löytyvät myös Radio Suomen nettisivuilla osoitteessa yle.fi/radiosuomi.

Raviurheiluilta - osa Suomen Radion kesää jo 10 vuoden ajan!