Hyppää sisältöön

Raviurheilu on mukana valtakunnallisella harrastusviikolla

Valtakunnallista harrastusviikkoa vietetään tänä vuonna kuluvalla viikolla, 6.–12. toukokuuta. Harrastusviikon tavoitteena on, että jokainen lapsi ja nuori löytää itselleen mieleisen harrastuksen. Raviurheilu on mukana harrastusviikolla. Vauhdikkaaseen hevosurheiluun voi tutustua raviradoilla ja ravikouluissa läpi viikon.

Keskiviikko 8.5. – Mikkeli

Mikkelissä ravataan keskiviikkoravit klo 18 alkaen. Ravien aikana pääsee kurkistamaan ravipäivän kulisseihin opastetuilla tallikierroksilla. Mikkelin ravikoulun poneihin ja toimintaan voi tutustua yleisöalueella. Tarjolla myös talutusratsastusta.

Torstai 9.5. – Savonlinna

Hevosten Helatorstai, koko perheen hevostapahtuma klo 10–13. Kärryajelutusta, talutusratsastusta, keppihevosrata- ja kilpailut, kengitysnäytös, toimintarasteja ja muuta mukavaa ohjelmaa.

Lue lisää

Torstai 9.5. – Ylivieska

Ylivieskan helatorstain ravit alkavat klo 12 ja Helahulinat jo kello 11. Ohjelmassa on muun muassa poniajelua, keppihevosrata ja onnenpyörä. Keskisen ponikerho tulee myös raveihin seuraamaan ponilähtöä ja palkitsee voittajaponin.

Lue lisää

Perjantai 10.5. – Mikkeli

Unelmien liikuntapäivän tapahtuma Saimaa Stadiumilla klo 14–18. Tapahtumassa pääsee liikkumaan, kokeilemaan uusia lajeja ja tutustumaan paikallisiin liikuntamahdollisuuksiin. Mikkelin ravikoulun poneihin ja toimintaan pääsee tutustumaan Stadiumin edustalla klo 14–16.

Lue lisää

Perjantai 10.5. – Helsinki

Vermon ravikoululla järjestetään joka perjantai maksuton matalan kynnyksen Perjantai-talli klo 15–17. Toiminta on tarkoitettu kaikille 16–29-vuotiaille, joita kiinnostaa hengailu hevosten kanssa. Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita. Perjantai-tallissa muun muassa opiskellaan hevosen käsittelyä ja tallirutiineja, tutustumaan ravimaailmaan ja ystävystytään hevosiin.

Lue lisää

Lauantai 11.5. – Forssa

Forssan Pilvenmäellä ravataan lauantaina Pilvenmäki Special -ravit. Rompetori aukeaa klo 9, ponilähtö starttaa klo 12:30 ja ensimmäinen hevoslähtö esittäytyy klo 13. Lapsille tarjolla on ilmaiset keppihevosten estekilpailut klo 13:30, talutusratsastusta ja poniajelua.

Lue lisää

Lauantai 11.5. – Tampere

Teivon ravikoulun avoimien ovien päivä klo 10–13. Tapahtumassa pääsee tutustumaan ravikoulun tiloihin, mahtaviin opetushevosiin ja -poneihin sekä henkilökuntaan. Tarjolla myös pientä purtavaa sekä lapsille poniajelua. Tavattavissa myös suloinen viikon ikäinen shetlanninponivarsa.

Lue lisää

Lauantai 11.5. – Kuopio

Kuopion raviradalla järjestetään esteratsastuskilpailut klo 9 alkaen. Sorsasalon Ravikerholla on avoimet ovet klo 10-11. Tapahtumassa pääsee tutustumaan ravikerhon toimintaan, samalla ratsastuskilpailuja seuraten.