Hyppää sisältöön

Raviratojen nuorisokerhoille 1200 euron lahjoitus Härmän Nordic King-raveissa

Raviurheilun nuoristoiminnan hyväntekeväisyyshevonen Koskelan Akseli ja Akselin taustajoukot lahjoittivat Härmän Nordic King-raveissa 1200 euroa raviratojen nuorisotoimintaan. Lahjoituksen saajina olivat Kaustisen ravinuoret, Ylivieskan ravinuoret, Oulun ravinuoret, Kainuun ravinuoret, Seinäjoen ravinuoret ja Vieremän ravinuoret.

Raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyyshevonen Koskelan Akseli ravaa varoja lasten ja nuorten hyväksi.  Talli Pohjantähden alla edustajisto lahjoitti Jyväskylän Eliittiravien yhteydessä 1000 euroa vuoden 2018 Kuopion Ponikuninkuusraveille ja nyt oli vuorossa toinen lahjoitus Koskelan Akselin ansaitsemasta jo tähän mennessä huikeasta palkintopotista. Tämän päivän lahjoituskohteeksi edustajisto valitsi kuusi Koskelan Akseli-projektissa hienosti edustanutta ja talkootyötä tehnyttä nuorisokerhoa. Yhteensä 1200 euron lahjoitusta vastaanottamassa ovat nuorisovastaavat  Maria Mikkola ja Heli Vartiainen ja Kaustisen Ravinuoret, nuorisovastaava Heli Myllykoski ja Seinäjoen ravinuoret, nuorisovastaava Nelli Lindholm ja Oulun ravinuoret, nuorisovastaava Kirsi Mikkonen ja Kainuun ravinuoret, nuorisovastaava Anniina Yli-Rintala ja Ylivieskan ravinuoret sekä Essi Hakkarainen ja Sanni Komulainen Vieremän ravinuoret.

Lahjoitus
Nuorisokerhot saivat lahjoituksena jokainen 200 euron lahjashekin ravinuorten kesäretkikassaan ja lämpimät kiitokset Koskelan Akselin suurelta omistaja- ja taustajoukolta. Kuva: Ravinetti/Anu Leppänen

Lahjoitusta luovuttamassa olivat Arja ja Jukka-Pekka Kauhanen Dahlia-tallilta,  Suomen Hippoksen hallituksen puheenjohtaja Antti Lehtisalo, nuorisotoiminnan koordinaattori Helena Hyvämäki-Mäenpää Suomen Hippoksesta selä tuoteosastopäällikkö Heikki Kankainen Hankkija Oy:stä

 

Koskelan Akseli on raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyyshevonen. Menestyshevonen kilpailee vuoden 2017 ajan Talli Pohjantähden alla- nimissä. Talli Pohjantähden alla on liisannut Koskelan Akselin omistajiltaan Arja Korpiniemeltä ja Eero Matikaiselta  vuoden 2017 ajaksi. Koskelan Akselia valmentaa ja ohjastaa Jukka-Pekka Kauhanen ja ruuna on valmennuksessa Dahlia-tallilla Iisalmessa.

 

Talli Pohjantähden alla- osuuksia ehtii vielä lunastamaan 50 euron arvoisina osuuksina. Maksu sisältää kimpan osakkuuden vuoden 2017 ajaksi ja muita kuluja ei osakkaalle synny. Hevosen kuukausikulujen jälkeen jäljellä jääneet tuotot lahjoitetaan jaettavaksi vuosien 2017 ja 2018 aikana valtakunnalliseen raviratojen nuorisotoimintaan. Projekti on yksi itsenäisyyden juhlavuoden Mahdollisuuksien hevonen -teoista ja sitä tukevat Suomen Hippos ry ja Hankkija Oy. Tervetuloa mukaan hyvänmielen projektiin ja seuraamaan Koskelan Akselin hienoa uraa niin kotitallissa kuin raviradoillakin! Lisätietoja Koskelan Akselista löytyy sivuilta www.hippos.fi/koskelanakseli sekä Koskelan Akselin omilta Facebook-sivulta.


Lisätietoja:


Helena Hyvämäki-Mäenpää

nuorisotominnan koordinaattori

Suomen Hippos ry
helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi
040 6464 609